31 Ekim 2013 Perşembe

Türkiye Kadınlar Basketbol 2. Ligi B Grubu Müsabaka Programı

 Edirne Spor Bayan Basketbol Takımı
Levent Takan
28 takımın 3 grupta mücadele edeceği Türkiye Kadınlar Basketbol 2. Ligi 2013-14 sezonu geçtiğimiz hafta oynanan maçlarla start almıştı. Edirnespor Kadın Basketbol takımının yer aldığı B grubunda 8 takım yer aldığı için ilk hafta maçları  9’ar takımlı A ve C gruplarından bir hafta sonra 2 ve 3 Kasım tarihlerinde başlıyor.
Yeni sezona şampiyonluk ve Türkiye Kadınlar Birinci Basketbol Ligi’ne yükselme parolasıyla ve buna uygun transferlerle başlayan Edirnespor birinci hafta müsabakasında 2 Kasım Cumartesi günü deplasmanda Mersin Kurtuluşspor ile karşılaşacak. Maç saat 14:00’de.
Edirnespor’un rakibi Mersin Kurtuluşspor sezon öncesi yeni kurulan bir takım ve TKB2L’de ilk kez yer alıyor. Mersinli Kurtuluş ailesi tarafından kurulan Mersin Kurtuluşspor sezon öncesi Mersin Üniversitesi tarafından düzenlenen turnuvada Nevşehir Üniversitesi ve Niğde Türk Telekom’u yenerek finale yükselmiş ve finalde Mersin Üniversitesi karşısında galip gelerek birinci olmuştu.
Yoğun bir sezon öncesi hazırlık dönemi geçiren Edirnespor ise Mersin turnuvasında ikinci olduktan sonra Edirne’de düzenlenen ve Bulgaristan, Sırbistan ve Makedonya birinci lig takımlarının katıldığı Uluslararası Cumhuriyet Basketbol Turnuvası’nı yenilgisiz birinci olarak tamamlamıştı.
Mutlak galibiyet almak için Cuma günü Mersin’e hareket edecek olan Edirnespor’da hafif sakatlığı devam eden İlayda Tokmak dışında sakat oyuncu bulunmuyor. İlayda Tokmak’ın da maç saatine kadar sakatlığının düzelmesi bekleniyor.
Edirnespor’un mücadele edeceği B-Grubunda rakipleri şöyle;  Balçova Belediye Termal, Güre Belediye, Urfa Harranspor, İzmir Edaspor,  Mersin Kurtuluş, Sakarya Üniversitesi ve Ankara Ormanspor.
Edirnespor Kadın Basketbol Takımı ligin ikinci maçında 10 Kasım Pazar günü saat 16:00’da Mimar Sinan Spor Salonu’nda  Sakarya Üniversitesi ile karşılaşacak.
Haftanın Müsabaka Programı
Tarih
Saat
Ev Sahibi Takım
Skor
Misafir Takım
2 Kasım
11:00
-
2 Kasım
11:00
-
2 Kasım
11:00
-
2 Kasım
14:30
-
 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder