18 Kasım 2014 Salı

Çarşı Spor 4 - Havsa Birlik 1

17 Kasım 2014
Levent Takan
Çarşıspor mücadeleye hızlı başladı ve ilk tehlikesini havsa kalesinde 2.dakikada yarattı ama bundan gol çıkaramadı. Atak futbolu Çarşıspor’u 4.dakikada gole taşıdı. Berke ceza sahası içinde kolay bir gol buldu ve Çarşıspor 1-0 üstün duruma geçti.
Oyunun kontrolünü eline alan Çarşıspor 15.dakikada ikinci golüne kavuştu. Cihangir takımını 2-0 öne geçirdi. 25.dakikada Havsa Birlik serbest vuruşta topu ağlarla buluştursa da kaleciye faul yapıldığı gerekçesiyle gol geçersiz sayıldı. 36’da Cihangir kendisinin ikinci takımının üçüncü golünü kaydetti;3-0. Havsa Birlik’ten Sezer’in sert şutunu kaleci Mustafa yumruklayarak tehlikeyi bertaraf etti. İlk yarı 3-0 Çarşıspor’un üstünlüğünde sona erdi.
İkinci yarının başlamasıyla golü bulan taraf Havsa Birlik oldu. 48.dakikada kornerden gelen topa karambolde Aykut dokundu ve skoru 3-1’e getirdi. Kontrollü oyununu devam ettiren Çarşıspor 74’te ani gelişen bir atakla dördüncü golünü Furkan ile buldu ve kalan dakikalarda başka gol çıkmayınca Çarşıspor ikinci maçını da farklı skorla kazandı.
Hakemler: Gökhan Alkayalar, Buğra Kaan Köksoy, Ramazan Ellibir.
Çarşıspor: Mustafa, Aytaç, Berke, Ali, Muhammet, Oğuz, Güngör, Furkan, Batuhan, Cihangir, Görkem.
Havsa Birlik: Sertan, Arif, Kürşat, Aşkın, Utku, Enes, Yılmaz, Hüseyin, Halis, Sezer, Aykut.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder