11 Kasım 2014 Salı

Subaşı Spor Deplasmanda Puanla Döndü

10 Kasım 2014
Yeni yükseldiği Süper Amatör Lige iyi bir başlangıç yapamayarak kötü günler geçiren Saraçhanespor Pazar günü oynayacağı Subaşıspor maçı öncesi teknik sorumlu Bekir Gürgen ile yollarını ayırmıştı ama ligdeki 5.maçında da galibiyetle tanışamayarak Subaşıspor karşısında 4-2 mağlup olmaktan kurtulamadı.
Maçın ilk yarısı Subaşı lehine 4-1 sonuçlandı.
Saraçhanespor adeta yıldırım bir gol buldu ve maçın 10.saniyesinde kazanılan bir penaltı vuruşu ile 1-0 öne geçti. Ali berk düzgün bir vuruşla topu ağlara gönderdi. Hemen ardından 2.dakikada bu kez gol Subaşı tarafından geldi. Kadir takımına eşitliği getirdi 1-1. Eşitlikten sonra ataklarını sıklaştıran Subaşıspor 17.dakikada kornerden gelen topa kafayla yükselen Hamza’nın golüyle 2-1 öne geçti.
Her iki takımında hücum ağırlıklı bir futbol sergilediği maçta savunma hatalarını değerlendiren Subaşıspor oldu 24.dakikada Yusuf farkı ikiye çıkaran golü attı 1-3. Etkili futbolunu devam ettiren Subaşı 38’de Ulaş ile dördüncü golünü buldu ve ilk yarı konuk ekip lehine 4-1 sona erdi.
Maçın ikinci yarısı ilk devredeki oyundan çok uzakta, her iki takım açısından da oldukça etkisiz geçti. Subaşıspor skorun verdiği rahatlıkla ilk yarıdaki etkinliğinden uzak bir futbol sergilerken, Saraçhanespor ise skora razı bir görünüm içinde gol bulabilecek hiçbir şey etkinlik içinde olamadı. Daha çok orta saha mücadelesi içinde geçen ikinci yarıda Saraçhane 80. dakikada duran toptan Fercan ile bir gol buldu ve maç ta 4-2 Subaşı’nın galibiyeti ile sona erdi.
Hakemler: Murat Dinler, Cumhur Güleç, Mert Halkapınar.
Saraçhanespor: Hüseyin, Enes, Can, Batu, Hayri, Caner, Fırat, Volkan, Ali Berk, Kadir, Muratcan.
Subaşıspor: Naim, Yağız, Hamza, Tamer, Kadir, Yusuf, Ulaş, Erdal, Ergin, Samet, Serhat.
http://www.sporextra.net/

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder