18 Aralık 2013 Çarşamba

Olin Edirne ve TOAŞ Koçlarının Maç Sonu Görüşü


Akdağ ve Çakı’nın Maç Sonu Görüşleri
Levent Takan
Olin Edirne’nin Tofaş’ı 82-78 mağlup ettiği BBL 10. Hafta karşılaşması sonunda düzenlenen basın toplantısında konuşan antrenörler Cem Akdağ ve Ahmet Çakı maçla iligili düşüncelerini açıkladılar.
Olin Edirne’de başantrenör Cem Akdağ, iki haftadır kaybettiklerini ve geçen hafta Aliağa karşısında takımının hiç mücadele etmediğini ve çok fazla sayı yediklerini bunun için de haftayı savunma ağırlıklı bir çalışmayla geçirdiklerini belirterek başladığı konuşmasında çekişmeli geçen karşılaşmadan galibiyetle ayrıldıkları için mutlu olduklarını söyledi.
Karşılaşmadan sonra düzenlenen basın toplantısına katılan Akdağ, TOFAŞ karşısında çok iyi mücadele ettiklerini belirterek, “TOFAŞ gibi hücuma dayalı olarak çok iyi bir takımı savunmada durdurabildik. Maçın sonunda fiziksel olarak biraz yorulduğumuz için toplar kaybettik ve bu yüzden de daha farklı kazanabileceğimiz maç sonuna kadar başa baş gitti. Ama sonunda maçı kazandığımız için mutluyuz. Bu bizim için bir moral oldu, artık önümüzdeki maçlara bakacağız” diye konuştu.
TOFAŞ Başantrenörü Ahmet Çakı ise Edirne’deki ortamnın ne kadar zorlu bir ortam olduğunu bildiklerini ve Olin Edirne’nin ligde dördüncü yılı olduğunu ve bu 4 yıldır Edirne deplasmanının hep zorlu olduğunu ve basketbolu bilen ve çok iyi mücadele eden bir takımın bulunduğunu belirterek maçla ilgili ilk periyotta 9 sayılık fark yakaladıktan sonra ikinci periyoda kötü başladıklarını söyledi. Çakı devamla “Üçüncü periyoda da iyi başladığımızı söyleyemeyeceğim ama devamında hep 1-2 sayıyla gitti maç. Dördüncü periyotta 8 sayı gerideyken, yaptığımız bir hamleyle farkı 2 sayıya kadar getirdik. Orada boş atışları da bulduk. Bir ya da iki tanesini atsak kazanabilirdik. Bütün maçı değerlendirdiğimizde hakemlerin iyi yönettiğini düşünüyorum. Olin Edirne’yi tebrik ediyorum. Kendi takımım adına da maçın kontrolünü ele aldığımızda daha organize olmamız gerektiğini düşünüyorum. O yüzden çalışıp ilerleyeceğimiz konular var. Bunların üzerinde yoğunlaşacağız.” dedi.
Alıntı ve Fotoğraf: http://www.edirnebasket.com/

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder