25 Aralık 2011 Pazar

Edirne Trakya Balkan Türkleri Derneği 15. Kuruluşunu Kutladı


Edirne Trakya Balkan Türkleri 
Derneği kuruluşunun 
15. yıldönümünü kutladı


 Dernek Başkanı Esma Gündoğdu

24 Aralık 2011 Cumartesi gecesi Edirne Acar restoranında Edirne Trakya Balkan Türkleri Kültür ve Dayanışma Derneği kuruluşunun 15. yıldönümünü kutladı. Kutlamaya katılanlar arasında T.C. Filibe Başkonsolosu Ramis Şen, Edirne CHP Milletvekili Recep Gürkan, Kırcaali Belediye Başkanı Hasan Azis, Edirne Vali Yardımcısı Abdullah Aslane, Belediye Başkan Yardımcıları Nihan Akdere ve Ertuğrul Tanrukulu, Prof. Ahmet Günşen, Doc. Cengiz Dane, Bulgaristan ve Batı Trakya’dan çok sayıda dernek başkanları yer aldılar. Dernek Başkanı Dr. Esma Gündoğdu tüm misafirlere bu anlamlı gecede kendileriyle beraber olmalarından dolayı teşekkür etti ve Derneğin faaliyetleriyle ilgili bilgiler sundu.
Kırcaali Belediye Başkanı müh. Hasan Azis geceye katılan tüm misafirlere Kırcaali Türkleri adına selamlarını sundu. Başkan Azis, Dernek üyelerine hitaben. “Biz Balkanlarda sizlerin temsilcileriyiz. Sizi en iyi bir şekilde temsil etmeye çalışıyoruz, inşallah başarıyoruzdur. Geçmiş seçimlerde bizlere verdiğiniz destekten dolayı sizlere teşekkür ediyorum ve gelecekte de hep birlik olarak birbirimizi desteklemeye devam edeceğimize inanıyorum. Derneğinizin 15. yaş gününüzü kutluyorum ve uzun yıllar başarılı faaliyetler diliyorum.”
Kutlama törenine katılanlar ünlü Bulgaristan şarkıcıları Mustafa Çauşev ve Ajda Çauşeva’nın muhteşem şarkılarıyla coştular.

Kaynak http://www.kircaalihaber.com/?pid=3&id_news=8034

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder