18 Şubat 2014 Salı

Edirne Futbol Süper Amatör Küme Müsabakaları

17 Şubat 2014
Edirne Süper Amatör Küme
Skorlar
Ev Sahibi Takım
Skor
Misafir Takım
Kazanova
1 – 1
İpsala
Edirne Spor
1 – 0
Tunca
Anafartalar
5 – 1
Osmanlı
Karaağaçarda
3 – 1
Doyran
Yenikarpuzlu
0 – 3
Uzunköprü

Anafartalar Spor Yoluna Devam ediyor
Edirne Süper Amatör Ligi’nde lider durumda bulunan Anafartalarspor evinde oynadığı karşılaşmayı 5-1 kazanarak haftayı 3 puanla kapatarak şampiyonluk yolunda önemli bir engeli aşmış oldu.
Anafartalarspor bu sonuçla puanını 32’ye çıkararak en yakın rakibi Karaağaç Ardaspor ile 8 puanlık farkı korurken Osmanlıspor ile arasındaki puan farkını ise 11’e yükseltti.
Karşılaşmanın 25.dakikasına Murat gelişen bir Osmanlıspor atağında takımını 1-0 öne geçirdi. Geri kalan dakikalarda Anafartalarspor gol bulamayınca Osmanlıspor ilk yarıyı 1-0 önde kapattı. İlk yarının son uzatma dakikası içerisinde Osmanlıspor’dan Orhan kırmızı kart görerek takımını 10 kişi bıraktı.
İkinci yarıya çok hızlı giren Anafartalarspor 49. dakikada kornerden gelen ortada Mehmet’in kafa vuruşu ile durumu 1-1 yaptı.
İki dakika sonra 51’de Hakkı yerden düzgün ve güzel bir vuruşla durumu 2-1 yaptı.
Anafartalarspor, günün ismi Hakkı ile 67., 81. ve 83. dakikalarda 3 gol daha bularak skoru 5-1 yaptı. Zorlu geçmesi beklenen karşılaşmadan bol gollü skorla galip ayrılan Anafartalarspor bu sonuçla şampiyonluğa çok yaklaştı.
Hakemler: Emre Sevcan Aydın, Sezer Tosun, Gökhan Alkayalar
Anafartalarspor; Ömer, Ozan, Ertuğrul, Mehmet, Rıfat, Ufuk, Hakkı (Özgen),Çağrı (Vural), Berk, Hasan Hüseyin (Şahin)
Osmanlıspor;  Murat, Hüseyin,  Ahmet, Bekir, Fevzi, İsmail, Orhan, Murat,  Ali (Soner), Tugay,  Şafak (Abdullah)
Fotoğraf Alıntısı: http://www.sporextra.net/?p=2170

Doyran İşi Zora Soktu
Süper Amatör Ligde haftanın önemli karşılaşmalarından olan Karaağaç Ardaspor-Doyranspor maçından galip ayrılan taraf Ardaspor oldu. İlk yarısı 0-0 sona eren karşılaşmayı Karaağaç Ardaspor 3-1 kazandı.
Karaağaç Ardaspor bu sonuçla, lider Anafartalarspor’un 8 puan geriden de olsa ikinci olarak takip etmeyi sürdürdü.
Doyraspor ise aldığı bu mağlubiyetle puanını 14’te tutarak tehlikeli bölgenin içine daha fazla yerleşti.
Harun Katı, Berkay Ertin ve Furkan Işıldak hakem üçlüsünün yönettiği maça hızlı başlayan taraf Doyranspor oldu.  Daha henüz maçın 2. dakikasında Ardaspor kalecisi Ahmet rakibini faulle durdurunca hakem ceza sahasının hemen dışından serbest vuruş kullanılmasına karar verdi. Hakemin bu kararı gerek Doyranspor kulübesinde gerekse maçı seyredenler arasında tartışmaya neden oldu. Müdahale ceza sahası dışında yapıldıysa kaleci Ahmet neden kart görmedi, ceza sahası içindeyse neden penaltı verilmedi, rakip son adamdı ve kaleciyi geçebilse kaleyle karşı karşıya kalacaktı, bu yüzden gole giden son adamı faulle durdurmaktan neden kırmızı kart görmedi tartışmaları bir süre devam etti.
Doyranspor daha maçın başında kazandığı bu fırsatı değerlendirmedi. 4. Dakika da Doyranspor’un golü ofsayt kararı ile iptal edildi.  Doyranspor’lu futbolcu bu kez 7. dakikada kaleci ile karşı karşıya kalsa da bunu değerlendiremedi. Ardaspor’un ilk etkili atağı dakika 8’de geldi. Ama sonuç alınamadı. Bu dakikadan sonra Karaağaç Ardaspor özellikle kanatları kullanarak Doyranspor kalesinde etkili olmaya çalışsa da gol yollarında başarılı olamadı. Birçok kez Doyran ceza sahasında pozisyona giren Karaağaç Ardaspor gol vuruşlarını yapamadı. Doyranspor kontrataklarla etkili olmaya çalıştı. 24 ve 36’da Karaağaç Ardaspor kalesinde tehlike yarattı. İlk yarı golsüz berabere sona erdi.
İkinci yarının başında 50. dakika da ilk golü bulan taraf Doyran oldu. Oyuna sonradan giren Erdi Kunduracı’nın golüyle 1-0 öne geçti. 52’de Karaağaç Ardaspor skora eşitlik getirdi 1-1. Ceza sahasına yapılan ortaya son dokunuşu yapan Osman takımının ilk golüne imza attı.
Karaağaç Ardaspor 60’da 2-1 öne geçti. Savaş’ın ortasına yükselen Hüseyin kafa ile topu adeta 90’a attı.
75’te Karaağaç Ardaspor penaltı kazandı. Penaltı atışını gole çeviren Osman skoru 3-1’e getirdi ve maç bu skorla Karaağaç Ardaspor’un üstünlüğünde sona erdi.
Hakemler: Harun Katı, Berkay Ertin, Furkan Işıldak
Karaağaç Ardaspor: Ahmet, Oktay, Emrah, Uğur, İbrahim, Savaş, Osman, Serdar, Harun, Erdi, Emre.
Doyranspor: Ömer, Birkan, Yavuz, Sercan, Serkan, Hüseyin,  Abdullah, Cüneyt, İbrahim,  Mustafa, Hasan
Fotoğraf Alıntısı: http://www.sporextra.net/?p=2178
Alıntı: http://www.sporextra.net/?p=2178
Fotoğraf İpsala Spor
 
Kazanova ve İpsala Puanları Paylaştı
Geçtiğimiz haftayı Karaağaç Ardaspor galibiyeti ile kapayarak tehlikeli bölgeden uzaklaşan ve bu hafta da deplasmanda puan ya da puanlar alarak daha üst sıraları hedefleyen İpsalaspor ile geçtiğimiz haftayı Osmanlı mağlubiyeti ile kapattıktan sonra gözünü İpsalaspor maçına diken ve buradan alacağı puan ya da puanlarla tehlikeli bölgeden yavaş yavaş sıyrılmayı hedefleyen Kazanovaspor karşılaşmasından üstün çıkan taraf olmadı ve takımlar attıkları birer golle birer puanı paylaştılar.
Maça hızlı başlayan ve daha istekli olan taraf Kazanovaspor’du. Melih Altınok ile daha derli toplu bir görünüm çizen Kazanovaspor 8. dakikada Metin’in ayağından bulduğu erken golle 1-0 öne geçti ve umutlarını artırdı. Daha sonra İpsalaspor’da oyuna dengeyi getiren bir performans sergilemeye başlayınca oyun denk takımların mücadelesi şeklinde devam etti. 38. Dakikada İpsalaspor penaltı beklerken hakem devam kararı verince İpsalaspor’lu oyuncular uzun süre itiraz etseler de değişen bir şey olmadı ve ilk yarıda başka gol çıkmayınca takımlar soyunma odalarına ev sahibi Kazanovaspor’un 1-0 üstünlüğünde gittiler.
İkinci yarıya İpsalaspor hızlı başladı ve 47. dakikada Onur, kaleci ile defans arasına sarkarak güzel bir gole imza attı ve takımı lehine dengeyi sağladı 1-1. İlerleyen dakikalarda her iki takımda galip gelme adına pozisyon üretme gayretlerine girse de başka gol bulamadılar. Maçın özellikle son 5 dakikasında Kazanovaspor İpsalaspor kalesi önünde peşpeşe girdiği pozisyonlarla gol aradı ama kendisine galibiyet getirecek golü bulamadı ve maç ta her iki yarıda atılan birer golle 1-1 sona erdi.
Hakemler: Barış Düşova, Cansu Kanca, Fırat Ölmez.
Kazanovaspor: Ali, İlker, Metin, M. Tuna, Enis, Sinan, Şahin, Okan, Cem, Onur, Volkan.
İpsalaspor: Erhan, Volkan, Halil, Yasin, Emin Güngör, Gökhan, Emin Uğurlu, Erkan, Doğukan, Mücahit, Onur.
Fotoğraf Alıntısı: http://www.sporextra.net/?p=2209


Fotoğraf Tunca Spor
 
Tuncaspor Kazanmayı Unuttu
Alt sıralardan kurtulma mücadelesi veren iki takımın karşılaşmasında gülen taraf Edirnespor oldu. Haftaya 13 puanla giren Tuncaspor ve geçtiğimiz hafta aldığı 3 puanla puanını 9’dan 12’ye yükselten Edirnespor karşılaşmasında attığı tek golle rakibini mağlup eden taraf Edirnespor oldu.
İlk yarıyı, lige katılmayarak ihraç edilen Yenikarpuzlu’nun bir sıra üstünde tamamlayarak kötü bitiren Edirnespor ikinci yarının ilk 3 haftasında 7 puan toplayarak rahat bir nefes aldı. Ligin yeni ekibi Tuncaspor ise 4 maçtır sürdürdüğü galibiyet özlemine son veremeyerek en alt sıraya indi.
Her iki takımında mutlak galibiyet parolasıyla çıktıkları maçın daha henüz 3. dakikasında Edirnespor Samet ile 1-0 öne geçti. Tuncaspor yediği bu şok gole rağmen maçtan düşmedi ve gol arayışlarını sürdürdü.  Edirnespor erken bulduğu golün de avantajıyla kontra ataklarla mücadelesini sürdürürken Tuncaspor bu sezon hemen hemen her maçta olduğu gibi son vuruşları yapamayarak gol bulamadı.  Tuncaspor ilk yarıda özellikle Emre, Özkan ve Sinan, ikinci yarıda da Cüneyt, Emre ve Arda ile net pozisyonları değerlendiremedi.
Ünal, Umut, Sergen, Murat’ın sakatlıklarının devam etmesi sonucu eksik kadrosuyla Edirnespor engelini geçemeyen Tuncaspor rakibine 3 puan kaptırarak ligin dibine demir attı. Tuncaspor bu karşılaşmada kalesini yeni transfer Sedat’a teslim etti.
Tuncaspor evinde Uzunköprü spor ile oynarken Edirnespor Osmanlı deplasmanına gidecek.
Hakemler: Yalçın Biçer, Tuğberk Kaniğ, Yunus Oruç.
Fotoğraf Alıntısı: http://www.sporextra.net/?p=2227
Alıntı: http://www.sporextra.net/?p=2227
 
Puan Durumu
S
Takımlar
O
G
B
M
A
Y
P
AV
1
Anafartalar
12
10
2
0
30
2
32
28
2
Karaağaçarda
12
7
3
2
27
13
24
14
3
Uzunköprü
12
7
0
5
23
25
21
-2
4
Osmanlı
12
6
2
4
14
9
20
5
5
İpsala
12
6
1
5
22
15
19
6
6
Edirne Spor
12
4
3
5
15
21
15
-6
7
Doyran
12
4
2
6
21
20
14
1
8
Kazanova
12
4
2
6
14
22
14
-8
9
Tunca
12
4
1
7
16
18
13
-2
10
Yenikarpuzlu
12
0
0
12
0
36
0
-36 LİE

 Haftanın Programı
Tarih
Saha
Saat
Ev Sahibi Takım
Misafir Takım
23 Şubat
Saraçhane 1
13.30
Tunca
Uzunköprü
23 Şubat
Saraçhane 1
16.00
Edirne Spor
Osmanlı
23 Şubat
İpsala
14.00
İpsala
Anafartalar
23 Şubat
Doyran
14.00
Doyran
Kazanova
 
Hükmen
Galip
Yenikarpuzlu 0
Karaağaçarda 3

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder