12 Şubat 2014 Çarşamba

Edirne Spor Bayan Basketbol Takımından Haberler

10 Şubat 2014
Fotoğraf Levent takan
 
Aynur Metin Edirnespor’da
Levent Takan
Edirnespor Kadın Basketbol Takımı, yaşanan sakatlıkların ardından kadrosuna takviye yaptı ve tecrübeli oyuncu Aynur Metin’i kadrosuna kattı. Edirnespor geçtiğimiz sezon öncesi de Aynur Metin ile anlaştığını duyurmuş ama daha sonra bazı nedenlerden dolayı bu transfer gerçekleşmemişti.
1976 doğumlu, 1.75 boyunda ve 3 numara (Kısa Forvet) pozisyonda oynayan Aynur Metin basketbola Mersin Toros Koleji’nde başladı ve Botaşspor, Antalya Koleji, Arı Koleji, İstanbul Üniversitesi, Migros Spor, Erdemir, Yıldırım Bosna, TED Kayseri Koleji ve Mersin Büyükşehir Belediyesi formalarını giydi. Deneyimli forvet, A ve Ümitler kategorisinde Milli Takım formasını giyme başarısını gösterdi. Geçtiğimiz sezon birinci lige yükselen Orduspor’un başarısında büyük pay sahibi olan Aynur Metin Orduspor forması ile 28 maçta 25,2 dakika ortalaması ile süre alırken maç başına 7,3 sayı, 2,6 asist ve 2,6 ribaunt ortalamalarına ulaşmıştı.
Alıntı: http://www.edirnebasket.com/aynur-metin-edirnesporda

 11 2 2014
Fotoğraf Levent takan
 
Edirnespor’un Yeni Hocası Hakan Acer
Levent Takan
Edirnespor Kadın Basketbol Takımı, Caner Yıllar’dan boşalan baş antrenörlüğe, kadın basketbolunun önemli isimlerinden Hakan Acer’i getirdi.
Bugün takımla çalışmalara başlayan Hakan Acer 1993 yılında başladığı antrenörlük kariyerine daha sonra Galatasaray, Beşiktaş ve tekrar Galatasaray’da devam etti. 2012 yazına dek Galatasaray’da görev yapan Hakan Acer daha sonra Kadınlar Basketbol Birinci Lig ekiplerinden Homend Antakya ile anlaştı ve 2013 Aralık ayı sonuna değin burada baş antrenörlük yaptı.
Hakan Acer, Galatasaray’da Cem Akdağ ve Ekrem Memnun’un yardımcılığında bulundu.
Alıntı: http://www.edirnebasket.com/edirnesporun-yeni-hocasi-hakan-acer/

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder