16 Mart 2012 Cuma

Bulgaristan Kırcaali Beledi Başkanının Müh. Hasan Azis Olumlu Çalışmaları


Kırcaali Belediyesi 
2012 Yılında 82 Milyon Leva Değerinde 
Projeler Gerçekleştirecek
Kırcaali Belediye Başkanı Müh. Hasan Azis 
Kırcaali Belediye Başkanı Müh. Hasan Azis, dün gazetecilerle yaptığı basın toplantısında Kırcaali Belediyesinin 2012 yılında 82 milyon leva değerinden fazla projeler gerçekleştireceğini açıkladı. Bu yılın başından beri Belediye yönetimi 10 milyon leva değerinde proje sözleşmesi imzalamıştır. Başkan Azis, 3,8 milyon leva değerindeki “Perperikon-Tanrıların ve İnsanların Evi” projesinden sonra önümüzdeki haftanın başında Kırcaali Belediyesi adına, “Bölgesel Geliştirme” Operasyonel Programıyla yaklaşık 6 milyon leva değerinde 2 yeni projenin sözleşmesini daha imzalaması bekleniyor. Projelerin biri enerji tasarrufuyla, diğeri de eğitim ve sosyal faaliyetlerle ilgili olduğu açıklandı. Ayrıca 72 milyon leva değerindeki içme suyu ve kanalizasyon alt yapısının yeniden inşa edilmesi ile atıksu arıtma tesisi kurulması öngörülen projelerinin desteklenmesi de bekleniyor.
Belediye Başkanı, “Dönemin başında gerçekleştireceğimiz bu projelerle Belediye yönetimi olarak çalışmalarımıza iddialı başlıyoruz” dedi. Hasan Azis, “Tüm zorluklara rağmen Kırcaali’nin önemli sorunlarını çözmek için sorumluluk üstelendiğimizi gösteriyoruz. İl merkezinde yapılan yatırımların gerçekleşeceğinden her hangi bir şüphem yok” diye konuştu.
Gazetecilerin sorusu üzere Başkan Azis, önümüzdeki iki haftaya kadar park projesi çalışmalarına yeniden başlanacağını, Kuzey Arpezos Parkının açılışının 24-30 Mayıs günleri arasında yapılabileceğini açıkladı.
Kaynak http://www.kircaalihaber.com/

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder