3 Nisan 2012 Salı

Olin Edirne Basketbol takımının Basın Açıklaması ve Edirne Amatör Ligi


Olin Edirne Basketbol Takımının 
Basın Bülteni
Geçtiğimiz Cumartesi gününden itibaren birçok yazılı, sanal ve görsel medya organlarında kulübümüz oyuncusu Christopher Wright’ın MS (Muliple Skeloroz) hastalığına yakalandığı ve spor hayatının sona erdiği yolunda gerçeği yansıtmayan haberler yayınlanmaktadır.
Christopher Wright’ın rahatsızlığının ne olduğu konusunda bugüne dek kulübümüz tarafından her hangi bir resmi açıklama yapılmamıştır. Baş antrenörümüz Sayın Gökhan Taştimur, Cumartesi günü oynadığımız Fenerbahçe Ülker maçı sonrası yaptığı basın toplantısında oyuncumuzun rahatsızlığı dolayısıyla sezonu kapattığını fakat rahatsızlığının hayati bir tehlike taşımadığını açıklamıştı. Chris Wright ile ilgili kulübümüzden yapılan açıklama bundan ibaret kalmış daha sonra ilerleyen saatlerde oyuncumuzla ilgili çıkan haberler üzerine resmi bir açıklama yapılmış ve kararın doktorlar tarafından bugün açıklanacağı belirtilmişti.
Çekilen MR ve BT’leri ve kan ve diğer testleri inceleyen doktorlardan biraz önce aldığımız bilgilere göre Chris Wright’ın rahatsızlığına kesin teşhis konulabilmesi için 2 test sonucunun daha beklenmesi gerektiği, birinin bugün (Salı) diğerinin de Nisan ayının 15’inde belli olacağı ve bu testlerin sonuçlarından sonra kesin bir kararın verileceğidir.
Anlaşılacağı üzerine oyuncumuz Christopher Wrigth’ın bir rahatsızlığının olduğu doğrudur ama MS dâhil olmak üzere herhangi kesinleşmiş bir teşhis yoktur. Doktorlar tarafından verilen bilgiye göre yaşamını tehdit edecek bir rahatsızlık değildir. Oyuncumuz açıklanacak teşhise göre sürdüreceği tedavi süresince spor yapamayacağı için ve içinde bulunduğu moral ortamdan ötürü sezonu resmen kapatmıştır. Önümüzdeki Cuma günü ülkesi ABD’ye geri dönecek ve doktorlardan gelecek habere göre tedavisine başlayacaktır.
Tüm basketbol kamuoyuna bu bilgileri iletirken, oyuncumuz Chris Wright’a da kulübümüze yapmış olduğu katkılardan ötürü tüm Olin Edirne basketbol ailesi olarak teşekkür eder, en kısa sürede eski sağlığına kavuşmasını temenni ederiz.
02 Nisan 2012


Edirne Amatör Futbol Ligi
Edirne 2. Amatör liği çekilen kura ile grupları belirlendi.
2011-2012 Futbol sezonunda Edirne 2. Amatör Kümede oynamak üzere 8 takım müracaata bulunmuştur. Bu takımlar arasında çekilen kura sonunda,
A Grubunda Ayşekadın. Lalapaşa, SHÇEK, Aslıhan.
B Grubunda Meriç Çeltik, İbriktepe, Paşayiğit, Keşan Gücü
Takımları oynayacaklardır.
İlk haftanın müsabakaları aşağdaki şekildedir.
A Grubu müsabaka proğramı
Ayşekadın - Aslıhan
Lalapaşa - SHÇEK
B Grubu müsabaka proğramı
Meriç Çeltik – Keşan Gücü
İbriktepe - Paşayiğit

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder