19 Ekim 2011 Çarşamba

19 Ekim 2011 Olin Edirne Antrenörü Gökhan Taştimur'un Açıklaması

Zamana İhtiyaç Var

 

Sezona Galatasaray’a yenilerek baÅŸlayan Olin Edirne’nin baÅŸ antrenörü Gökhan TaÅŸtimur ise tüm oyuncularını deÄŸiÅŸtiren takımın zamana ihtiyacı olduÄŸunu söyledi.

Takımda yaÅŸ ortalamasının düştüğünü belirten TaÅŸtimur, "Galatasaray’ı tebrik ediyorum. Çok net bir galibiyet aldılar. Ayrıca kendilerine Euroleague’de de baÅŸarılar diliyorum. Geçen sezon ki kadrolarının üstüne çok kattılar ve düzeni bozmadılar. 13 oyuncusunu muhafaza edip bir de bunun üstüne kattılar. 17-18 kiÅŸilik kadroları var. Euroleague’de gerçekten çok baÅŸarılı olmalarını istiyorum. Galatasaray kulübü uzun bir süredir böyle bir ortam için uÄŸraÅŸ veriyordu ve eminim ki çok güzel yerlere gelecekler" dedi.

Düzeni oturtana kadar farklı mağlubiyetlerin olabileceğini ifade eden Taştimur şöyle devam etti:

"Bize gelince; daha önce de söylediğim gibi zamana ihtiyacı olan bir takımız. Geçen sezon da başlarda ciddi farklar yediğimiz maçlar oldu. Ama o zaman daha az zamana ihtiyacımız varmış. Ama yine de düzeni oturtana kadar farklı mağlubiyetlerimiz olmuştu. Bu sezon bu takımın daha çok çalışmaya ihtiyacı var, yaş ortalaması çok küçük. Eski takımımızdan bütün oyuncular gitti ve yeni oyuncular geldi. Neticede düzeni oturtmak çok zaman alıyor. Diğer takımlar da ellerindekileri muhafaza etile, üstüne koydular ve üstüne transferler yaptılar. Biz de elimizde ki imkânlarımızla en iyi nitelikte bir kadroyu oluşturmaya çalıştık. İleriki haftalarda daha iyi olacağız."




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder