21 Ekim 2011 Cuma

21 Ekim 2011 Olin Edirne Ankara Deplasmanına Uğurlandı

Edirnemizin Gururu 
Olin Edirne Sporcularına  


“Sınırsız Sevgi-Koşulsuz Destek”


Olin Edirne taraftarları Perşembe gecesi saat  23.30’da Ankara’ya hareket eden basketbol takımı kafilesini Mimar Sinan Arena’dan uğurladı.
“Edirne Basketbol Taraftarları Derneği” üst çatısında buluşan “Genç22’ler Basketbol Tribün Grubu” ile “Mimar Sinan Arenada Küfüre Hayır” ve “Uni-Olin” gruplarına mensup 50 kadar taraftar Mimar Sinan Arena’nın önüne gelerek Olin Edirne Basketbol Takım kaptanı Mahir Bayrak’a otobüste oyunculara dağıtılması için Badem Ezmesi ve oyunculara iletilmek üzere bir mektup verdiler.
Olin Edirne Kaptanına Badem Ezmesi verildi 

Sloganlar ve tezahüratlar eşliğinde takımlarını Ankara deplasmanına uğurlayan taraftarlar daha sonra 10 araç eşliğinde şehir çıkışına dek takım otobüsüyle birlikte gittiler.
Olin Edirne taraftarlarının oyunculara hitaben kaleme aldığı ve kaptan Mahir tarafından otobüste okunan mektupta şunlar yer alıyor:
“Sizler hepiniz tek tek bizler için çok önemli ve çok değerlisiniz. Sizi kulübümüzün forması altında profesyonelce mücadele ettiğiniz ve etmeye devam edeceğiniz için çok seviyoruz. Bizim için hepiniz ayrı birer değersiniz. Bu nedenle bizler sonuna kadar arkanızda olacağız.
Sevgili sporcu arkadaşlarımız; taraftar gruplarımızın geçen sezon kullandığı iki önemli sloganımız vardı: “Sınırsız Sevgi-Koşulsuz Destek” ve “Biz Sizi Şampiyon Olasınız Diye Sevmedik”. Ama en önemlisi Sevgili Asbaşkanımız Sayın Okan Hamami’ nin sık sık kullandığı sloganımız;“Biz Bir Aileyiz
Değerli oyuncularımız, basın organlarında yazılıp çizilenlere yahut münferit saldırılara aldırmayınız. Binlerce taraftar arasında elbet farklı düşünen, eleştirel yaklaşan azınlık da olacaktır. Ancak biz taraftarların oyuncularımıza yaklaşımlarımızda ve düşüncelerimizde dünden bugüne hiçbir değişiklik yoktur.
Şunu iyi biliniz ki; sizler kulübümüzün başarısı için sahada kalbinizi ortaya koyarak mücadele ettiğiniz sürece biz taraftarlar her zaman arkanızda olmaya devam edeceğiz. Sevgili genç oyuncularımız, hata yapabilir, kötü oynayabilirsiniz. Galatasaray maçında olduğu gibi 30 sayı farkla yenilebiliriz de! Biz taraftarlar için önemli olan yılmadan, bıkmadan tekrar tekrar ayağa kalkıp mücadelenize devam etmenizdir. Bizim için ölçü; galibiyet, mağlubiyet yahut puan sıralaması değil, bu forma altında ortaya koymaya devam edeceğiniz mücadele ve göstereceğiniz yürekliliktir.
Biz Olin taraftarları sadece galibiyeti ve sevinci değil, mağlubiyeti ve tasayı da siz sevgili basketbolcularımız ile paylaşmak arzusundayız.”  Taraftar mektubu oyunculara Hacettepe maçında başarılar dileyerek şu satırlarla sona eriyor; “Rakip takımın cezası nedeni ile taraftarlar olarak maalesef Hacettepe maçında yanınızda olamayacağız. Sizlere başarılar diliyor, sakatsız ve kazasız belasız Güzel Edirne’mize dönmenizi bekliyoruz.”

 Olin, Lilov İle Yollarını Ayırdı





Hiç yorum yok:

Yorum Gönder