16 Şubat 2016 Salı

Çarşının rakibi Büyükçekmece Akademi

22 Ocak 2016
Çarşının rakibi Büyükçekmece Akademi
Levent Takan
Tükiye Bayanlar Voleybol 3.Lig temsilcimiz Çarşıspor ikinci yarının üçüncü maçında Edirne Mimar Sinan Spor Salonu’nda Büyükçekmece Voleybol Akademi’yi konuk ediyor.
Maç 24 Ocak Pazar günü saat 17.00’de başlayacak.
Bu yıl ilk kez katıldığı deplasmanlı Bayanlar Voleybol 3.Ligi’ne alışma süreci geçiren ve aldığı sonuçlarla bunda başarılı da olan Edirne Çarşıspor Bayan Voleybol takımı geçtiğimiz hafta deplasmanda grubun güçlü takımlarından İbrahim Turhan Lisesi’ni 3-2 yenerek 5.galibiyetini almıştı. Çarşıspor ligin son 3 karşılaşmasından galibiyetle ayrılmıştı. Hafta içinde çalışmalarını sürdüren Edirne temsilcisinde hedef mutlak galibiyet ve seriyi 4 maça çıkarmak.
Edirne Çarşıspor’un rakibi Büyükçekmece Voleybol Akademi’nin ligde oynadığı 12 maç sonunda henüz galibiyeti bulunmuyor. Çarşıspor rakibini ilk yarıda oynadığı deplasman maçında 3-0 mağlup etmeyi başarmıştı.
Çarşısporlu oyuncular, teknik heyet ve yönetim bu maçta da tribün desteğine ihtiyaçları olduğunun altını çizerek 24 Ocak Pazar günü voleybolseverleri maça davet ediyor. Maça girişler ücretsiz.
Alıntı: http://www.sporextra.net

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder