16 Şubat 2016 Salı

Süper Amatörde ilk yarı sona eriyor

23 Ocak 2016
Süper Amatörde ilk yarı sona eriyor
Levent Takan
Edirne yerel amatör futboluna 24 Ocak Pazar günü oynanacak Süper Amatör Lig maçlarıyla devam edilecek ve bu maçların sonunda Süper Amatör Lig’de 14 Şubat’ta kadar devre arası tatiline girecek.
Edirne Süper Amatör Futbol Ligi’nde bu hafta 4 karşılaşma yapılacak. Bunlardan biri Edirne merkezde oynanırken 2 karşılaşma Keşan’da bir karşılaşmada Osmanlı köyünde oynanacak.
Geçtiğimiz haftayı 18 Kasım galibiyeti ile tamamlayan Uzunköprüspor bu haftayı da maç yapmadan 3-0’lık hükmen galibiyetle kapayacak. Bir maç eksiği de bulunan Uzunköprüspor’un ilk yarı lideri olması böylece kesinleşiyor.
Haftanın karşılaşmalarında Edirne Saraçhane’de Tuncaspor ve 18 Kasım Kurtuluş karşılaşması var. Aynı puana sahip iki takımın karşılaşmasında üstünlük sağlayan avantaj da elde etmiş olacak.
Keşan’da ki maçlardan biri Anafartalar-Kirişhane arasında. Diğer karşılaşma ise İpsalaspor ve Subaşı arasında oynanacak.
Osmanlı köyünde oynanacak karşılaşmada Osmanlıspor’un konuğu DSİ olacak.
Ligde olumsuz hava koşullarından dolayı 3. haftada Uzunköprüspor-DSİ ve Subaşı-Kirişhanespor maçları tehir edilmişti. Maçların devre arasında oynanması bekleniyor.
Haftanı programı şöyle:
  • Saraçhane 1 Saat: 14.00 Tuncaspor-18 Kasım Kurtuluş
  • Keşan Çim Saat: 14.00 Anafartalar-Kirişhanespor
  • Keşan Sentetik Saat: 13.30 İpsalaspor-Subaşıspor
  • Osmanlı köyü Saat: 14.00 Osmanlıspor-DSİ

Alıntı: http://www.sporextra.net

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder