16 Şubat 2016 Salı

Önümüzdeki yıl daha başka olacak

27 Ocak 2016
Önümüzdeki yıl daha başka olacak
Haber-Fotoğraf: Mert Soylu
Edirne Mimar Sinan Spor Salonu’nda oynanan Türkiye bayanlar Voleybol 3.Ligi 2.Grubu karşılaşmasında rakibi Büyükçekmece Akademi’yi 3-0 mağlup ederek galibiyet serisini dörde çıkaran Çarşıspor kulübü ikinci başkanı ve voleybol şube sorumlusu İsmail Bilgi Spor Extra’ya bir açıklama yaparak maçla ilgili düşüncelerini ve takım olarak yaşadıkları sevinci dile getirdi. Bilgi, yaptıkları çalışmaların emeğini maç kazanarak aldıklarını dile getirerek “Galibiyet serisi devam ediyor. Arka arkaya 4. galibiyetimizi aldık. Aldığımız galibiyetle grupta 6. Sıraya yükseldik. Öncelikle bu galibiyeti Edirne’ de spora hizmet etmiş kaybettiğimiz değerlere armağan ediyoruz.  Maç öncesi Yeni İmaret Spor Kulübü Başkan’ı sayın Av. Murat Kayasöken için saygı duruşunda bulunduk. Ailesine ve spor camiasına başsağlığı diliyoruz” dedi.
İsmail Bilgi maçlarda büyük heyecan yaşadığını ve bu yüzden de maçları sürekli ayakta izlemek zorunda kaldığına dikkat çekerek devamla “Çalışmanın emeği galibiyetlere yansıyor. Maçta her sayı heyecan veriyor. Bu nedenle maçı sürekli ayakta izliyorum. Heyecanı takım, ekip ve seyirci birlikte yaşıyoruz. Emeğimizin karşılığını almak gerçekten mutluluk verici.  Büyükçekmece Akademi maçında ilk iki set bizim açımızdan kolay geçti. Kızlarımız hafta içi antrenmanlar ile maça konsantre oldular. Üçüncü set ise iki takımın da mücadelesine sahne oldu. Denk giden bu sette seyirci büyük keyif aldı. Moral motivasyonu yüksek olan takımımız maçtan galip ayrılmayı bildi. Maça gelen taraftarımıza vermiş oldukları destek için teşekkür ediyoruz. Seri galibiyetler alan takımımızı, teknik ekibimizi kutluyoruz. Bu takım Edirne’nin takımı. Edirne’de voleybola ihtiyaç olduğunu gelen başarılar ile gördük. Bu yıl tecrübe kazandık” dedi.
İsmail Bilgi gelecek sezon eksiklerin giderileceğini belirterek sözlerini şöyle noktaladı; “Önümüzdeki yıl daha başka olacak.  Eksiklerimizi gidereceğiz. İhtiyaç duyulan bölgelere transfer yapacağız. Amacımız şehrimiz adına kalıcı olmak ve bir üst lige çıkmak. Bunun için çalışmalar yapacağız. Kısıtlı bütçeyle bu seviyeleri yakalamak bizim için büyük başarı.”
Alıntı: http://www.sporextra.net

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder