10 Eylül 2014 Çarşamba

Yeni Spor Sezonunda Yayın Hayatına Başlarken


Başlarken…
Duyarlı dostlarım daha önce www.ardaboyu.com sitem teknik sorunlar nedeniyle yayınına uzun süredir ara vermiş bulunmaktadır. Şu anda www.ardaboyu.net adıyla yeni sitem faaliyete geçmiş bulunmaktadır.
Önceki sitemin ilkeleri doğrultusunda ve daha geniş kapsamlı olarak sizlere maddi bir menfaat gözetmeksizin hizmet etmeye çalışacağım.
Ben bir göçmen çocuğu olduğumdan haberlerin ağırlığı daha önceki sitemde olduğu gibi Balkan ülkeleriyle ilgili olacaktır. Balkanların tarihi, kültürel, siyaset, güncel, sportif, diğer konularda ki haberlerine yer vereceğim. Edirne’nin Yerel Yönetimiyle ilgili güncel haberlerini, Galeri bölümünde ise Edirne, Balkan Şehirleri, Balkanların folklor giysilerini yayınlayacağım.
Ayrıca, daha önceki sitemde yayınlayamadığım duyarlı dostlarımın makalelerini de kendi isimleriyle birlikte yayınlamaya çalışacağım.
Sitemde, yayınlanmasını istediğiniz bilimsel makaleleriniz var ise onları da yayınlayabilirim.
Amacım sadece kişileri ve kuruluşları eleştirmektense yapmış oldukları çalışmaların doğrularını uygulamaları yönünde olacaktır.
Edirne’nin spor haberlerini http://burhanaytekin.blogspot.com sitemde yayınlamaya devam edeceğim. http://burhanaytekin.blogcu.com/ sitemde yakında yeniden faaliyete geçecektir.
Sitemin iletişim adresini daha sonra yayınlayacağım.
Burhan Aytekin

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder