19 Ocak 2012 Perşembe

Olin Edirne'nin Genç Yıldızı Vladimir Stimac BEKO Allstar 2012 Kadrosunda

              Beko Allstar 2012 Kadrosu Açıklandı                         Edirne Olin'in Genç Yıldızı
                                  Vladimir Stimac 
                   Yabancı Yıldızlar Kadrosunda
Bu yıl Trabzon'un ev sahipliğinde gerçekleştirilecek olan Beko All Star 2012’in kadroları düzenlenen basın toplantısında açıklandı. Olin Edirne'den Vladimir Stimac Yabancı Yıldızlar Kadrosuna seçildi.
Olin Edirne'nin dev pivotu Vladimir Stimac basın toplantısında yaptığı konuşmada “Beko All-Star organizasyonunda Türkiye’nin en önemli oyuncuları olacak. Burada olmak büyük bir onur olacak. Herkesle çok eğlenceli bir gün geçireceğime inanıyorum” dedi.
Ataköy Sheraton Otel'de düzenlenen basın toplantısına TBF As başkanı İmran Işıldar, TBF Genel Sekreteri Ali Özsoy ve TBF Ligler Koordinatörü Ayhan Özgümüş, organizasyon yetkilileri, basın mensupları ve davetliler katıldı.
Açılış konuşmasını gerçekleştiren TBF Asbaşkanı İmran Işıldar, “Beko Basketbol Liginin son yıllarda kazandığı mesafeyi izliyoruz. Ligde oynayan oyuncuların önemli bir kariyer kazandığını da görüyoruz. Geriye dönüp baktığımızda da neler olduğunu görmemiz mümkün. Trabzon’da, Beko Basketbol Ligi’nde oynayan yabancı oyuncularla Türk oyuncular bir araya gelecek” dedi.
Türk Basketbolunun büyük bir yükseliş içerisinde olduğunu kaydeden TBF Genel Sekreteri Ali Özsoy ise, "Türk basketbolu hem kadınlarda hem erkeklerde hem Milli Takımlar bazında hem de kulüpler bazında yükseliyor. Üç takımımız Turkish Airlines Euroleague’de Top 16’ya kalma başarısı gösterdi. Banvit, Beşiktaş Milangaz, Pınar Karşıyaka da Avrupa’da yoluna devam ediyor. Bu başarılı sonuçların alınmasına katkısı olan herkese teşekkür ediyoruz. Alt yapılarda da Avrupa’nın sayılı ülkelerinden biriyiz. Türkiye Basketbol Federasyonu’nun organizasyon alma ve yapma kapasitesi ile en üst düzey organizasyon gerçekleştirme özelliğini herkes biliyor. Hem bu başarıların hem de organizasyonları en iyi şekilde yapmak için tesisleşmede de öne geçtik. Trabzon’daki Hayri Gür Spor Salonu, 2011 yılının yaz aylarında düzenlenen EYOF’a ev sahipliği yaptı. Ayrıca bu salon, Trabzonspor ve kuzeydeki takımlara da ev sahipliği yapacak. Yoğun antrenman ve yoğun maç trafiğinden bir nebze kurtarmak, basketbol dolu bir haftasonu geçirmek için toplanacağız. Basketbolun bu güzel yüzünü, haftasonu göstermek ve mola verdiğimiz için mutluyuz” diye konuştu.
TBF Ligler Koordinatörü Ayhan Özgümüş de Beko All-Star 2012’nin tanıtımının Trabzon şehrinde yapıldığını söylerken, “Trabzon’da 22 Ocak Pazar günü düzenlenecek Beko All-Star 2012 için tanıtımlarımızı yapmaya başladık. Okullarda ve şehrin çeşitli bölgelerinde tanıtımımızı yapıyoruz. Bilet satışlarımız da başladı. Beko Basketbol Ligi’nde mücadele eden çok değerli oyuncu ve antrenörleri ağırlamaktan mutluluk duyuyoruz. Türkiye Basketbol Federasyonu ve Beko olarak, bu organizasyonlardan yüz akımızla çıkıyoruz. İyi bir organizasyon olacağına inanıyoruz. Beko All-Star 2012 Sky Türk ve Lig TV 3’den naklen yayınlanacak” şeklinde konuştu.
Beko All-Star kadrolarının açıklanmasının ardından antrenör ve oyuncuların görüşleri şu şekilde:
Ufuk Sarıca (Anadolu Efes)
“Beko All-Star 2012, her yıl düzenlenen ve geleneksel hale gelen bir organizasyon. Bu yıl da Trabzon ev sahipliği yapacak. Trabzon çok güzel bir şehir ve yeni bir salonları var. Türk basketbolu için güzel bir durum. Trabzonlu basketbolseverlerin bu organizasyona büyük ilgi göstereceğini düşünüyorum. Ayrıca herkesi de bu organizasyona bekliyorum. Şimdiden emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Kadro olarak çok çalışma imkanımız olmadı ama iyi bir kadromuz var. Seyircilere zevk verebileceğimiz bir kadroya sahibim. Ama sonunda kazanmak iyi olacaktır”
Gökhan Üçoklar (Galatasaray Medical Park Menajeri)
“Geleneksel olarak düzenlenen Beko All Star organizasyonu kıran kırana geçecektir. Basketbolseverlerin keyifli zaman geçirdiği ve oyuncularla antrenörlerin soluk aldığı bir organizasyon. Ben bu şölenin çok keyifli geçeceğini düşünüyorum. Trabzonlu basketbolseverleri Hayri Gür Spor Salonu’na bekliyoruz”
Jonathan Gibson (Trabzonspor Basketbol)
“Kariyerimde ilk kez All-Star olacağım için heyecanlıyım. Son derece eğlenceli olacağını düşünüyorum. Benim Beko All-Star organizasyonunda olmamı sağlayan herkese teşekkür ediyorum”
Furkan Aldemir (Galatasaray Medical Park)
“Kariyerimde ikinci kez All-Star olacağım. İlk kez All-Star olduğumda çok heyecanlanmıştım. Hem oyuncu hem de seyircilerin keyif aldığı bir gün olacak. Sakatlık yaşanmayan ve güzel bir organizasyon olmasını diliyorum”
Vladimir Stimac (Olin Edirne)
“Beko All-Star organizasyonunda Türkiye’nin en önemli oyuncular olacak. Burada olmak büyük bir onur olacak. Herkesle çok eğlenceli bir gün geçireceğime inanıyorum”
Josh Shipp (Galatasaray Medical Park)
“Smaç yarışmasına katılmak sürpriz oldu. Ama elimden geleni yapacağım. Beko Basketbol Ligi’nde çok önemli oyuncular var. Bu oyuncular şimdi All-Star’da bir araya gelecek”
Cenk Akyol (Anadolu Efes)
“Eğlenceli bir haftasonu olacağını düşünüyorum. Trabzonlu basketbolseverlerin Hayri Gür Spor Salonu’nda çok keyifli zaman geçireceğine inanıyorum”
Elton Brown (Trabzonspor Basketbol)
“Bu organizasyonda olmaktan büyük mutluluk duyuyorum. Beko Basketbol Ligi çok zorlu bir lig. Kişisel fikrim, Beko Basketbol Ligi, Avrupa’nın en kaliteli iki liginden birisi”
Kaynaklar
http://www.edirnedespor.com/basketbol/2851.html
http://www.edirnebasket.com/vladimir-stimac-allstar-2012-kadrosunda/

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder