19 Mayıs 2012 Cumartesi

Yunanistan İskeçe'de Anneler Günü Kutlaması

İskeçe Türk Birliği Kadınlar Kolu’ndan “Anneler Günü” Kutlaması

İskeçe Türk Birliği Kadınlar Kolu her yıl düzenlediği “Anneler Günü” kutlaması İskeçe Türk Birliği Lokali’nde gerçekleştirdi.
Sunuculuğunu İskeçe Türk Birliği Kadınlar Kolu Sekreteri Hande Mustafaoğlu’nun yaptığı etkinlikte, açılış konuşmasını ve günün anlamına değinen konuşmayı İskeçe Türk Birliği Kadınlar Kolu Başkanı Tülin Mustafaoğlu yaptı. Daha sonra, T.C. Muavin Konsolosu sn. İlkay Kocayiğit selamlama konuşmasını yaptı.
Akabinde, tek tek mikrofona gelerek şiirlerini seslendiren ve hediyelerini alan öğrenciler salonda bulunanalar ve anneleri tarafından hararetli bir şekilde alkışlandı.
Son olarak Takı kursu öğretmeni Şükran Salih ve kurs öğrencilerinin hazırladığı sürpriz hediye çekilişleri yapıldı.
Etkinliğe ayrıca, İskeçe Milletvekili Hüseyin Zeybek’in eşi Şerife Mustafaoğlu, Rodop Milletvekili Ayhan Karayusuf’un eşi Birsen (Osman) Karayusuf, DEB Partisi Başkanı Mustafa Ali Çavuş’un eşi Yıldız (Tahir) Ali Çavuş, Gümülcine Belediyesi Meclis Üyeleri Muhalefet Temsilcisi ve Bağımsız Liste Başkanı Sibel Mustafaoğlu, İskeçe Türk Birliği Başkanı Ahmet Kara’nın eşi Aşkım Mümün, T.C. Gümülcine Başkonsolosluğu Mahalli Memuru Eşi Semra Karapaça, BTAYTD Genel Sekreteri Ayfer Mustafaoğlu, BTAYTD Kadın Aile ve Kültür Kolu Başkanı İlknur Tuzlacı, İskeçe İli Türk Kadınları Kültür Derneği Başkanı Aysel Sağır, Kırköy Kültür Merkezi Ova Kadınlar Kolu Başkanı Neşe Hasanoğlu, İskeçe Türk Birliği Merkez Biçki-Dikiş-Nakış ve El Sanatları Kursu Öğretmenlerinden Lütfiye Nihatoğlu, Emekli Öğretmenlerden Fitnat Hüseyin ve çok sayıda İskeçe’nin Balkan, Ova ve Yaka kolundan kadınlarımız katıldı.
Kaynak Bilal Budur 17 Mayıs 2012 http://www.milletgazetesi.gr/

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder