16 Şubat 2016 Salı

Kayasökeni son yolculuğunda uğurladık

25 Ocak 2016
Kayasöken'i son yolculuğunda uğurladık
Levent Takan
Edirne amatör sporunun sevilen isimlerinden, Yeni İmaret Spor Kulübü Başkanı, Edirne Barosu avukatlarından Murat Kayasöken sevenlerinin katıldığı cenaze törenlerinin ardından son yolculuğuna uğurlandı.
Pazar sabahı 22 gündür tedavi gördüğü sağlık kuruluşunda hayata gözlerini yuman Murat Kayasöken için ilk tören kurulmasında büyük emeklerinin geçtiği ve uzun yıllardır başkanlığını yaptığı Yeni İmaret Spor Kulübü önünde yapıldı. Merhumun naşı önce Yeni İmaret Camii’ne getirildi. Orada musalla taşına konan sandukayı dostları ve Yeni İmaret Spor Kulübü sporcuları omuzlar üstünde kulüp binası öüne getirdiler. Burada yapılan törende Yeni İmaret Spor Kulübü futbol takımları antrenörü Muharrem Kesen ve Kayasöken’in en yakın arkadaşlarından, meslektaşı Coşkun Molla birer konuşma yaparak Murat Kayasöken’i son kez andılar.
Daha sonra hoca tarafından helallik istendi ve topluca Fatiha okundu.
İkinci tören Edirne Baro Sarayı’nda yapıldı. Buradaki törene meslektaşları ve ailesi katıldı.
Murat Kayasöken’in cenazesi daha sonra Eski Camiye getirildi. Çok sayıda dostunun, arkadaşının, meslektaşının ve ailesinin katılımıyla öğle namazının ardından kılınan cenaze namazı sonrası Yeni Şehir Mezarlığında toprağa verildi.
Mekanın cennet olsun
Alıntı: http://www.sporextra.net

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder