7 Aralık 2011 Çarşamba

7 Aralık 2011 Olin Edirne - Okapi Aalstar


Olin Edirne Okapi Aalstar
Saat 19.00 da
Mimar Sinan Salonunda Buluşalım
  

Olin Edirne Eurochallenge Cup’ta dördüncü maçına çıkıyor. 9 Kasım 2011 Çarşamba günü Edirne Mimar Sinan Arena’da G.Kıbrıs temsilcisi Etha Engomi ile oynanan maçtan sonra ardı ardına 3 maçını deplasmanda oynayan Olin Edirne tam bir ay sonra Eurochallenge Cup’ta tekrar taraftarıyla buluşuyor.  7 Aralık Çarşamba günü Belçika temsilcisi Generali Okapi Aalstar  ile Edirne Mimar Sinan Arena’da oynanacak olan maç saat 19.00’da başlayacak.
Olin Edirne, Belçika’da oynanan ilk maçı 95-70 kaybetmişti.
Olin Edirne’nin Okapi Aalstar kadrosu şu isimlerden oluşacak: Mahir Bayrak, Chris Wright, Ogün Sevinç, Mustafa Abi, Fatih Solak,  Vladimir Stimac, Wes Wilkinson, Polat Kocaoğlu, Filip Videnov Reha Öz, Fırat Töz ve Davud Kamer.

Olin Edirne’nin rakibi Generali Okapi Aalstar 1949 yılında kurulmuş ve Avrupa kupalarında tecrübesi olan bir kulüp. Son üç sezondur Eurochallenge Cup’ta oynayan kulübün Avrupa geçmişi şöyle; 1994-1999 arası Korac Kupası, 1999-2000 Saporta Kupası, 2000-2001 Korac Kupası, 2009-2012 arası Eurochallenge Kupası.
 
Gökhan Taştimur

Pazartesi günü koç Gökhan Taştimur’un görevinin son bulmasından sonra başantrenörlük görevine getirilen Ali Burgul  Belçika ekibinin kolay bir rakip olmadığını dile getirerek, takım olarak bu maçlardan önemli tecrübeler kazandıklarını belirtti. Burgul’un  maç ve göreve gelmesi ile  ilgili olarak  yaptığı açıklama şöyle:
Ali Burgulu
“Önce bana ve teknik ekibimize güveninden ve desteğinden ötürü yönetim kurulumuza teşekkür ediyorum. Gökhan Taştimur’a da bu kulübe yapmış olduğu katkılar ve bugün bulunduğumuz  yerden dolayı teşekkürlerimi iletmeyi bir borç biliyorum. Kendisinin kurmuş olduğu düzeni devam ettirerek, çizdiği yoldan giderek eski başarılarımıza ulaşmak için elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışacağız. Burada en önemli nokta, şehrin takımına sahip çıkmaya devam etmesi ve bunu güçlendirmesidir. Kulüp ve taraftar ele ele vererek takımımızı desteklemeli ve bu zorlu süreci geçerken hepimiz kenetlenmeli ve inancımızı muhafaza etmeliyiz. İyi ve kötü günlerimiz olacak. İyi günlere çabuk ulaşabilmemiz için en önemli faktör kenetlenmek ve inancımızı diri tutabilmektir.
Çarşamba günü Okapi Aalstar ile oynayacağımız maça gelince; Belçika takımı kolay bir rakip değil. Grupta ikinci sıradalar. Bize gelince, Beko Basketbol Ligi’nde iddialı bir yere gelebilmek için hem bu maç hem de bir hafta sonra Triumpf Moskova takımı ile oynayacağımız maça takımımızın kimyasının daha çabuk oturması için önemli 2 hazırlık maçı olarak bakıyoruz. Elbetteki kazanmak için oynayacağız, Eurochallenge Cup maçları bizim için çok önemli bir tecrübe oldu. Fakat bizim asıl hedefimiz Beko Basketbol Ligi’nde ve yüzümüzü oraya çevirmiş durumdayız”.
Olin Edirne'nin Yeni Teknik Heyeti 

Kaynak http://www.edirnebasket.com/olin-edirnenin-rakibi-okapi-aalstar/

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder