7 Ocak 2012 Cumartesi

Beko Basketbol Ligi 14. Hafta Proğramı




BEKO Basketbol Ligi 14. Hafta 
Oynanacak Müsabaka Proğramı
TV Yayını
Tarih
Saat
Ev Sahibi
Skor
Misafir
Lig TV 3
7 Ocak
13.00
Fenerbahçe Ülker


Anadolu Efes
Lig TV 3
7 Ocak
15.00
Beşiktaş Milangaz


Trabzon

7 Ocak
17.00
Olin Edirne


Pınar Karşıyaka

7 Ocak
17.00
TÜRK Telekom


Tofaş
Lig TV 3
7 Ocak
17.00
Erdemir


Galatasaray M. P.

8 Ocak
15.00
Mersin Belediye


Hacetepe Üniv.

8 Ocak
16.00
Bandırma Kırmızı


Antalya Belediye

8 Ocak
16.00
Aliağa Petkim


Banvit

Olin Edirne de Görev Değişikliği
 Bugün toplanan Olin Edirne Basketbol Kulübü Yönetim Kurulu ve İdari – Teknik Kadrosu, antrenörler arasında görev dağılımı yapılmasına karar verdi.
Yönetim Kurulu ve İdari Teknik Heyet'in aldığı ortak karar gereği Başantrenörlük görevini yürüten Ali Burgul Genel Koordinatör'lüğe Yardımcı Antrenör Erdem Can da Başantrenörlüğe getirildiler.
Olin Edirne Yönetim Kurulu konuyla ilgili bir basın açıklaması yaparak ortak alınan bu kararın takımın geleceği açısından önem teşkil ettiğinin altı çizildi. Yönetim Kurulu açıklaması ise şu şekilde;
"Başından beri arkalarında durduğumuz ve güvendiğimiz Ali Burgul-Erdem Can ikilisinin bundan böyle de arkasında olacağız ve teknik konularda alacakları kararları sonuna kadar destekleyeceğiz. Bu iki deneyimli hocamızın bugüne kadar almış oldukları kararları sahadaki sonuç ne olursa olsun destekledik. Hepimizin amacı takımımızı bu sezon da hak ettiği yerlere getirebilmek. Bunun için kulübümüz bünyesi içinde herkes elinden gelen gayreti gösteriyor.
Bugün idari ve teknik kadro ile yaptığımız ortak toplantı sonucunda hocalarımız arasında yeni bir görev dağılımı yapılmasını kararlaştırdık. Buna göre Ali Burgul hocamız Genel Koordinatör, Erdem Can hocamız'da Başantrenör olarak görevlerine devam edeceklerdir. Her iki hocamız da takımlarının başında sahada olacaklar, bugüne kadar birlikte sürdürdükleri çalışmalarını aynen devam ettirecekler ve basketbol takımımızın başarısı için her şeyi yapacaklardır. Ortak olarak aldığımız bu kararın kulübümüze ve camiamıza hayırlı olmasını diliyoruz."

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder