13 Ocak 2012 Cuma

Olin Edirne'ye Bir Destek de Tezcanlar Gıda’dan

 Olin Edirne Basketbol Takımına
Bir Destek de Tezcanlar Gıda’dan
Trakya’nın profesyonel liglerde en üst düzeyde temsil edilen tek takımı olan Olin Edirne Basketbol takımına destekler devam ediyor. Kumuşoğlu, Bünge ve Diktaş Yağ ve Sabun Sanayi’nden sonra bu kez de Uzunköprü’de faaliyet gösteren Tezcanlar Gıda Sanayi ve Ticaret A.Ş. Olin Edirne’nin Banvit maçı yabancı saha masraflarını üstlendi.
Olin Edirne Basketbol Kulübü  Yönetim Kurulu konuyla ilgili kısa bir açıklama yaparak Tezcanlar Gıda Sanayi ve Ticaret A.Ş. ‘ne teşekkür etti. Yönetim Kurulu’nun açıklaması şöyle: “Kulübümüz takımımıza yapılan yardımların artarak devam etmesinden büyük mutluluk duyuyor. Türkiye Birinci Basketbol Ligi, Beko Basketbol Ligi’nde sadece Edirne’nin değil tüm Trakya’nın temsilcisi olarak mücadele eden basketbol takımımızın başarısı ve kalıcı olabilmesi için Trakyalı iş sahiplerinden her geçen gün yardımlar artıyor. Cumartesi günü Bandırma’da oynayacağımız Banvit maçının tüm yabancı saha giderlerinin Uzunköprü’de faaliyet gösteren Tezcanlar Gıda Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından üstlenilmiş olması sevindiricidir. Başta Mert Tezcan ve Mesut Tezcan olmak üzere tüm Tezcanlar Gıda Sanayi ve Ticaret A.Ş. ailesine teşekkürü bir borç biliyoruz. Takımımız bu tür sahip çıkışlar ve desteklerle bulunduğu yerde inşallah kalıcı olacak ve başarılı bir şekilde yoluna devam edecektir. Kulübümüze katkı veren herkese bir kez daha teşekkürlerimizi iletiyoruz”.
Tezcanlar Gıda Sanayi ve Ticaret A.Ş. hakkında
“Ziya ve Mustafa Tezcan tarafından 1970 yılında  Edirne’nin Uzunköprü ilçesinde temeli atılan şirket 1972 yılında Tezcanlar Kolektif Şirketi adı altında ticari hayatına devam etmiş 1982 yılında çeltik fabrikasının temeli atılarak 1983 yılında Pirinç üretimine başlamıştır. Şirket 1984 yılında İstanbul’da da bir şube açmıştır. Daha sonra İzmir ve Ankara toptancı hallerinde de satış ofisleri açılmıştır. 1993 yılında Ham Ayçiçeği Yağı Fabrikası’nın temeli atılmış ve 1993 yılında bu sektörde üretime geçmiştir. 1996-1997 yıllarında Trakya Vergi Rekortmeni olan şirket 1997 yılında Tezcanlar Gıda Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi ismi altında faaliyetine devam etme kararı almış ve 4 yıl gibi kısa bir süre içinde Edirne Vergi Rekortmeni olmuştur. Şirket çiftçilik konusunda da uzmanlaşıp, 1980 yılından bu yana çeltik ekim alanına 300 dönümden, 3000 dönüme çıkarmıştır. Kendi ekipmanları ve kendi biçerdöver makineleri ile çeltiğini tarladan toplayıp kendi kurutma tesislerinde kurutup depolamaktadır.
Çeltik Fabrikası günde 12 saat çalışmakta olup, 40 ton/gün çeltik işleyerek, 24 ton/gün pirinç üretmektedir.
Ham yağ Tesisi günde 24 saat çalışmakta olup, günde 170 ton ay çekirdeği tohumu kırılarak; 68 ton/gün ham yağı ve 102 ton/gün küspe üretmektedir.
Tezcanlar Gıda Sanayi ve Ticaret A.Ş.  ISO9001:2000 ve HACCP kalite belgelerine sahiptir.”

Kaynak http://www.edirnebasket.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder