1 Şubat 2012 Çarşamba

Olin Edirne Koordinötürü Ali Burgul'un Basın Açıklaması

           Ali Burgul’dan Olin Edirne Taraftara Çağrı
 Olin Edirne Genel Koordinatörü Ali Burgul taraftara yönelik bir açıklama yaparak onlara bugüne kadar gösterdikleri olağanüstü destekten dolayı teşekkür ederek, bu desteği hafta sonunda oynanacak olan Hacettepe Üniversitesi karşılaşmasında artırarak devam ettirmeleri çağrısında bulundu.
Genel Koordinatör Ali Burgul’un açıklaması şöyle;
“Takımımıza muhteşem bir destek veren ve her türlü koşulda bu desteğini sürdüren büyük taraftarımıza önce bir kez daha takım adına teşekkür etmek istiyorum. Geçtiğimiz sezon vermiş olduğu destekle hem takımımızın almış olduğu başarılı sonuçlarda katkısı olan, taraftarlık adına yaptığı organizasyonlar ve basketbola kattığı renklerle tüm Türkiye’nin dikkatini üzerinde toplayan Edirneli taraftarlar bu sezond a her şart altında takımlarını desteklemeye devam etmişler ve basketbol sevdasının, gerçek taraftarlığın sadece başarılara endeksli olmadığını göstererek bir kez daha Türkiye’nin en iyi basketbol taraftarları olduğunu kanıtlamışlardır.
Uzak, yakın, soğuk, sıcak demeden hemen hemen her deplasman maçımızda bizi yalnız bırakmayan, kazandığımız ya da kaybettiğimiz her maçtan sonra takımlarını gönülden alkışlayan bu muhteşem taraftar topluluğu geçtiğimiz hafta sonu Galatasaray Medical Park ile İstanbul’da oynadığımız lig maçında da çok elverişsiz hava koşullarına rağmen takımımızı destekleyerek büyüklüğünü bir kez daha göstermişlerdir. Bu taraftar belki de Türkiye’de bir ilki gerçekleştirerek maç öncesi Galatasaray Medical Park’ın Avrupa kupası maçlarına yönelik olarak “Türkiye Sizinle Gurur Duyuyor” diye tezahürat yapmış maç sonunda da hem galip gelen rakibimizi hem de takımımızı alkışlamışlardı.
Takımımızın bu sezon hedeflediği yerde olamaması ve zor günler geçirmesine rağmen taraftar desteğini hep yanımızda gördük. Şimdi hafta sonunda oynayacağımız Hacettepe Üniversitesi maçı ile çok önemli bir dönemece gireceğiz. Bu maç takımımızın bu sezon oynayacağı en hayati maçların başında geliyor. Teknik ekibimiz ve oyuncularımız bu önemli maçın kazanılmasına yönelik hazırlıklarını sürdürürken takımımızın alacağı galibiyette taraftarlarımıza da çok büyük görevler düşüyor. Bugüne kadar olduğu gibi iç saha maçlarımızda Mimar Sinan’ı bir karnaval alanına çeviren taraftarlarımızın hafta sonunda bunu bir kez daha gerçekleştireceğine inancımız tamdır. Mimar Sinan Spor Salonu’nu hınca hınç dolduracak taraftarlarımızın muhteşem desteği ile bu maçtan galibiyetle ayrılalım ve hep birlikte önümüzdeki günlere daha umutlu bakalım.
Yönetim kurulumuz, teknik ve idari heyetimiz, oyuncularımız ve taraftarlarımız hep birlikte ele ele vereceğiz ve bu sıkıntılı günleri hep birlikte atlatacağız. Edirne şehri ve bu güzel şehrin güzel insanları tüm sıkıntıların üstesinden gelebilecek büyüklüktedir. Hep birlikte bu güzel şehirde daha nice uzun yıllar kalıcı başarılara imza atılacaktır.
Şimdi ilk hedefimiz Cumartesi günü Hacettepe ile oynanacak olan çok önemli maçta Mimar Sinan Spor Salonu’nu doldurmak ve taraftarlarımızın da desteği ile bu çok önemli karşılaşmadan galibiyetle ayrılmaktır.
Edirne seyircisinin büyüklüğünü bir kez daha göstereceğine olan inancımızla muhteşem taraftarımıza bir kez daha teşekkürü borç biliyorum”.
Kaynak 31 Ocak 2012 http://www.edirnebasket.com/

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder