20 Ekim 2014 Pazartesi

2014-2015 Basketbol Sezonu Kadınlar Türkiye Kupasında Edirne Belediyesi Edirnespor Çanakkalede oynayacak

18 Ekim 2014
Levent Takan
Türkiye Basketbol Federasyonu 2014-15 sezonu Kadınlar Türkiye Kupası grup eleme maçları, 23-25 Ekim tarihleri arasında Çanakkale, Gemlik ve Yalova’da oynanacak. 12 takımın rekabet edeceği Kadınlar Türkiye Kupası’nın 8’li final müsabakaları ise 24-28 Aralık tarihlerinde gerçekleştirilecek.
Kadınlar Türkiye Kupası grup eleme maçlarının 23 Ekim Perşembe olan ilk gününde, Çanakkale Anafartalar Spor Salonu’nda Edirne Bld. Edirnespor – Abdullah Gül Üniv. ve Beşiktaş – Adana ASKİ mücadeleleri yapılacak. Aynı gün Yalova Spor Salonu’nda Orduspor S.F.A.Ş – Orman Gençlik ve Canik Belediye – Botaş maçları oynanırken,  Gemlik Spor Salonu’nda da Osmaniye Gençlik – Hatay Bşb. ve Mersin Bşb. – İstanbul Üniv. B.G.D. karşı karşıya gelecek.
24 Ekim Cuma günü, Çanakkale’de Adana ASKİ – Edirne Bld. Edirnespor ve Abdullah Gül Üniv. – Beşiktaş maçları; Yalova’da Botaş – Orduspor S.F.A.Ş ve Orman Gençlik – Canik Belediye maçları;Gemlik’te ise İstanbul Üniv. B.G.D.- Osmaniye Gençlik ve Hatay Bşb. – Mersin Bşb.maçları oynanacak.
Eleme maçlarının son günü olan 25 Ekim Cumartesi günü ise Çanakkale’de Edirne Bld. Edirnespor – Beşiktaş ve Adana ASKİ – Abdullah Gül Üniv. maçları; Yalova’da Orduspor S.F.A.Ş – Canik Belediye ve Botaş – Orman Gençlik maçları; Gemlik’te ise Osmaniye Gençlik – Mersin Bşb. ile İstanbul Üniv. B.G.D. – Hatay Bşb. maçları oynanacak.
Tüm maçların biletleri Biletix’te satışa sunulacak.
Edirne belediyesi Edirnespor’un yer aldığı -A-Grubu maç programı şöyle
Çanakkale Anafartalar Salonunda oynanacak
A Grubu Müsabaka Programı
23 Ekim Perşembe
  • 17.00    Edirne Bld. Edirnespor  Abdullah Gül Üniv.
  • 19.00    Beşiktaş - Adana ASKİ
24 Ekim Cuma 
  • 17.00    Adana ASKİ - Edirne Bld. Edirnespor
  • 19.00    Abdullah Gül Üniv. - Beşiktaş
25 Ekim            Cumartesi        
  • 15.00    Edirne Bld. Edirnespor - Beşiktaş
  • 17.00    Adana ASKİ -Abdullah Gül Üniv.
http://www.edirnebasket.com/

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder