21 Ekim 2014 Salı

Kazanovaspor bu haftada puan almadı.


 
Levent Takan
İlk haftayı Subaşı galibiyeti ile kapayan Uzunköprü spor ve Keşanspor karşısında evinde mağlup olan Kazanovaspor 19 Ekim Pazar günü Saraçhane 1 No’lu sahada karşı karşıya geldiler. Güzel bir havada oynanan karşılaşmanın sonunda gülen taraf 2-0’lık skorla konuk Uzunköprüspor oldu.
Uzunköprüspor sahaya açık kalp ameliyatı sırasında yaşamını yitiren kulüp başkanının yeğeni Sena Elvin’in anısına üzerinde “Kalbimizdesin Sena Elvin” yazılı pankartla çıktılar.
Maça etkili başlayan taraf Uzunköprüspor’du. Nitekim bu etkili futbolunun karşılığını 21.dakikada kazanılan penaltıyla aldılar. Gökhan’ın kullandığı penaltı atışıyla Uzunköprüspor 1-0 öne geçti.
Uzunköprüspor’un ikinci golü 32.dakikada geldi. Uzunköprüspor’lu Levent orta sahadan aldığı topla rakiplerini geçerek ceza sahasına girdi ve kaleci Mustafa’nın solundan topu ağlarla buluşturdu ve takımını 2-0 öne geçirdi.
Seyir zevki oldukça yüksek olan maçta Kazanovaspor’un geçtiğimiz hafta Keşanspor önünde yaptığı kademe hatalarını tekrarladığı gözlemlenirken Uzunköprüspor etkili oyunu ile dikkat çekti. Maçın ilk yarısı 2-0’lık Uzunköprüspor üstünlüğünde sona erdi.
İkinci yarının başlamasıyla Uzunköprüspor’un ilk yarıdaki etkili futbolundan uzaklaştığı görüldü. Bunda mutlaka 2-0’ın getirdiği rahatlamanın payı vardı. Uzunköprüspor bu bölümde skoru korumaya çalıştığı görüldü. Kazanovaspor gol bulma çabalarına girse de aradığı golü bir türlü hazırlayamadı ve etkisiz kaldı.
İkinci yarı daha çok orta saha mücadelesinde geçti.
Maçın sonunda maçla ilgili düşüncelerini açıklayan Kazanovaspor’un deneyimli teknik adamı Serkan Pala maçın geçtiğimiz hafta oynanan Keşanspor maçının fotokopisi gibi birebir aynısı olduğunu söyleyerek “Gol sorununu çözmediğimiz sürece sıkıntı yaşayacağımız belli. Hafta içi çalışmalarımızda bu sorunumuzu çözmeye çalışıp bu kötü gidişe son vermek istiyoruz. Rakibimizi de tebrik ediyorum” dedi.
Uzunköprüspor hocası Sinan Çetinkaya’da iyi oynadıklarını belirterek “Beklediğimiz bir sonuçtu. Çok çalışıyoruz ve çalıştığımızın da karşılığını görüyoruz. Oyuncularımdan çok memnunum. Daha iyi olacağız” dedi.
Hakemler: Barış Bozkurt, Anıl Küçükkaraca, Mustafa Ateş. Gözlemci: Halil İbrahim Kırgız
Kazanovaspor: Mustafa, İlker, Metin, Hüseyin Deniz, Enis, Hüseyin Yetimoğulları, Nesim, Deniz, Semih, Volkan, Samet.
Uzunköprüspor: İbrahim, Enes, Mustafa, Egemen, Onur, Hasan, Gökhan, Hasan, Can, Kerim, Levent.
http://www.sporextra.net/

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder