14 Ekim 2014 Salı

Edirne Belediyesi Edirnespor, Hatay Hoşgörü Kupası’nda




Levent Takan
29 Ekim’de başlayacak olan Türkiye Kadınlar Basketbol Lig’inde bu sezon ilk kez yer alacak olan Edirne Belediyesi Edirnespor kadın basketbol takımı hazırlıklarına ara vermeden devam ediyor. İstanbul’da düzenlenen Tuğrul Akas turnuvasının hemen ardından geçtiğimiz hafta Edirne’de düzenlenen 3.Cumhuriyet Kupası’na katılan ve ikinci olan Potanın Edirneli Perileri bu kez de 15-16-17 Ekim tarihlerinde Hatay’da düzenlenecek olan Hoşgörü Kupası’na katılacak.
Edirne Belediyesi Edirnespor, Hatay Hoşgörü Kupası’nda, geçtiğimiz sezon Edirnespor’un şampiyon kadrosunun başında olan Hakan Acer’in çalıştırdığı Hatay BŞB, Mersin BŞB ve Ankara Ormanspor takımları ile mücadele edecek.
Hatay Hoşgörü Kupası’nın ardından 23-24-25 Ekim tarihleri arasında Çanakkale’de oynanacak olan Türkiye Kupası grup maçları ile ilk resmi müsabakalarına çıkacak olan Edirne Belediyesi Edirnespor  daha sonra da 29 Ekim Çarşamba günü deplasmanda Adana ASKİ takımı ile ilk lig maçını oynayacak.
Potanın Edirneli Perileri taraftarı ile de 1 Kasım Cumartesi günü Mimar Sinan Spor Salonu’nda oynanacak olan Ankara Ormanspor maçıyla buluşacak.
Cumhuriyet Kupası’nın ardından çalışmalarını aralıksız sürdüren Edirne temsilcisinde sakat ve eksik oyuncu bulunmuyor.
Takımın Amerikalı transferleri Marissa Colleman ile Lindsey Harding’in de 20 Ekim’de takıma katılması ve Türkiye Kupası grup maçları kadrosunda yer alması bekleniyor.
Hatay Hoşgörü Kupası’nın programı şöyle;
15 Ekim Çarşamba
  • Saat:16:00: Mersin BŞB-Ormanspor
  • Saat:18:00: Hatay BŞB-Edirne Belediyesi Edirnespor
16 Ekim Perşembe
  • Saat:16:00: Mersin BŞB-Edirne Belediyesi Edirnespor
  • Saat:18:00: Hatay BŞB-Ormanspor
17 Ekim Cuma
  • Saat:16:00: Ormanspor-Edirne Belediyesi Edirnespor
  • Saat:18:00: Mersin BŞB-Hatay BŞB
http://www.edirnebasket.com/

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder