20 Ekim 2014 Pazartesi

Edirnespor GK, Arnavutköy Belediye’siyle 25 Kasım stadında karşılaşıyor


18 Ekim 2014
Levent Takan
Bölgesel Amatör Lig temsilcimiz Edirnespor GK, 19 Ekim Pazar günü ligin 5.haftasında Edirne 25 Kasım stadında Arnavutköy Belediyespor’u ağırlayacak.
Maç saat 15.00’de başlayacak.
3 maçtan beri puan alamayan temsilcimiz, güçlü rakibi Arnavutköy karşısında hem saha hem de seyirci avantajını kullanarak puan ya da puanlar alma için mücadele edecek olsa da çok zor bir karşılaşmaya çıkacak.
Edirnespor GK ligde oynadığı karşılaşmalardan  Çınarlıspor karşısında 1-0 galibiyetle ayrıldıktan sonra ikinci haftada deplasmanda Büyükçekmece Belediyespor’a 2-0, evinde Ergene Velimeşespor’a 4-1 ve geçtiğimiz hafta da deplasmanda Babaeskispor’a 2-1mağlup olmuştu.
Arnavutköy Belediyespor ise oynadığı 3 maçtan 2 galibiyet 1 beraberlik çıkardı. Evinde Büyükçekmece’yi 3-0, ardından deplasmanda Ergene Velimeşe’yi  2-0 mağlup ettikten sonra yine deplasmada Babaeskispor ile 1-1 berabere kaldı. Arnavutköy geçtiğimiz haftayı bay geçti.
Edirnespor GK ligde 3 mağlubiyet 1 galibiyet 3 puanla 9.sırada bulunurken rakibi Arnavutköy Belediyespor 2 galibiyet 1 beraberlik 7 puanla 3.sırada yer alıyor.
Edirnespor GK önümüzdeki haftayı maç yapmadan bay geçecek.
Haftanın Programı şöyle
18 Ekim Cumartesi
  • Kocaelispor-Ergene Velimeşe
19 Ekim Pazar
  • Erokspor-Büyükçekmece
  • Edirnespor-GK- Arnavutköy Belediye
  • Kdnz.Ereğli-Babaeski
  • Çengelköy-Kozlu Belediye
  • Keşan Anafartalar bay
http://www.sporextra.net

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder