14 Ekim 2014 Salı

Karaağaçardaspor 18 Kasımsporu yendi

 
Levent Takan

2014-201515 sezonunda kendi seyircisi ve sahasında oynayacağını açıklayan Karaağaç Ardaspor süper amatör ligin ilk haftasında Karaağaç Zafer Tangör Spor Tesislerinde Süper Amatör Lige geçtiğimiz sezon yükselen 18 Kasım Kurtuluş Spor ile karşılaştı. 18 Kasım Kurtuluş Spor’u yeni transferleri Yavuz ve Tolga’nın attığı gollerle 2-0 yenen Karaağaç Ardaspor sezona 3 puan ile başladı.
Karşılaşma oldukça güzel bir havada kalabalık bir seyirci eşliğinde Karaağaç Ardaspor’un başlama vuruşuyla başladı.
Geçtiğimiz sezondan ilk onbirde sadece dört futbolcunun kaldığı ve yeniden yapılanmaya giden Karaağaç Ardaspor oyuna yeni transferleriyle başladı.
18 Kasım Kurtuluş Spor geçtiğimiz sezon süper amatöre yükselerek yeni katıldığı lige yaptığı yerinde ve kaliteli transferler ile diri bir takım izlenimi verdi.
 

 
Karşılaşmanın ilk dakikalarında her iki takımda birbirlerinin açıklarını arayarak gole gitmek istedi ve iki takım da kanatları kullanarak sonuca gitmeye çalışsalar da aradıkları gole ulaşamadılar. 15. dakikada 18 Kasım Spor’un etkili bir organizasyon ile Karaağaç Arda kalesini yokladı ama defans oyuncusu Uğur kademeye girerek kalelerinde görecekleri olası bir gole izin vermedi.
18.dakikada Karaağaç Ardaspor sağ kanattan Osman Kerem ile geliştirdiği kanat organizasyonunda Ali Osman pozisyona geç kalarak takımını mutlak bir gol olasılığından uzaklaştırdı.
25.dakikada 18 Kasım 10 numarası uzaktan sert ve etkili şutunu Karaağaç Ardaspor kalecisi Ahmet şık bir kurtarış yaparak pozisyona devam etti.
30.dakikada Karaağaç Ardaspor’un Kazanovaspor’dan transferi Şahin’in güzel ortasına yine yeni transfer Yavuz’un akıl dolu vuruşuyla Karaağaç Ardaspor’u 1-0 öne geçirdi.
Bu dakikadan sonra başka pozisyon ve gol olmayınca Karaağaç Ardaspor devreye 1-0 önde gitti.
İkinci yarıya takımlar aynı kadrolar ile çıktı.
50.dakikada 18 Kasımdan 9 numara müsait pozisyonda topa vuramadı
55. dakikada yine 18Kasımspor mutlak gollük pozisyondan yararlanamadı.
18 Kasım Spor’un baskılı ve etkili bir oyunla ikinci yarıya başlamasıyla Karaağaç Ardaspor’un teknik direktörü Rahmi Kandemir yaptığı oyuncu değişikliği ile orta sahayı kalabalık hale getirdi.
65. dakika da Karaağaç Ardaspor golü arayan rakibinin verdiği açıkları iyi kullanarak pozisyonlara girmeye başladı
70. dakikada Karaağaç Ardaspor’un kullandığı kornerde güzel bir kafa vuruşu yapan Tolga takımını 2-0 öne geçirdi.
Karşılaşmanın 80.dakikasında Hakem Barış Bozkurt Karaağaç Ardaspor’un kullanacağı serbest vuruş öncesinde 2 numaralı oyuncuya direk kırmızı kart gösterdi, oyuncunun itiraz etmesinden sonra tekrar kırmızı kartını aynı oyuncuya gösteren hakem, oyuncunun ısrarla yanlış kart olduğunu söylemesiyle yardımcı hakem Barış Düşova’nın yanına giderek istişarede bulundu ve bunun ardından gösterdiği kartları iptal ederek oyuna devam etti. Maç sonu aldığımız bilgilere göre maçın hakemi Barış Bozkurt Karaağaç Ardaspor’lu 2 numara Tolga’nın ilk yarıdan sarı kartı olduğunu düşünerek kırmızı kartını çıkardığı, kendisi kart gören oyuncular ile ilgili not tutmadığı için böyle bir yanlış karar verdiği yolundaydı.
90.dakika da 18 Kasım Spor kazandığı penaltı vuruşunu Karaağaç Ardaspor kalecisi Ahmet kurtararak maçın skorunu tayin etti. 2-0
Önümüzdeki hafta Karaağaç Ardaspor Zafer Tangör Spor Tesislerinde Tuncaspor ile karşılaşırken 18 Kasım Kurtuluşspor Uzunköprü’de İpsala Spor ile karşılaşacak.
Hakemler:  Barış Bozkurt, Barış Düşova, Özgür Birol, Gözlemci: Lütfü Poyraz.
Karaağaç Ardaspor: Ahmet, Tolga, Burak, Uğur Eraslan, Yavuz, Emre, Osman, Şahin, Ali Osman, Harun, Onur.
18 Kasım Kurtuluş Spor: Emre, Murat Buz, Devran, Bülent, Özgür, Hasan, Orçun, Murat, Şefik, Süleyman.
http://www.sporextra.net/

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder