28 Ekim 2014 Salı

Edirne Amatör Liglerinde mücadele eden takımların 17 yaş altı kadroları Cumartesi günü başlıyor

24 Ekim 2014

U-17 Maçları Cumartesi Günü Başlıyor
Edirne Amatör Liglerinde mücadele eden takımların 17 yaş altı kadroları Cumartesi günü sahaya iniyor.
Edirne U17 (17 Yaş Altı) kategorisi maçları 25 Ekim Cumartesi günü başlıyor. İki grupta topla 11 takımın mücadele edeceği U-17 liginde bugün Saraçhane 1 numaralı sentetik çim sahasında 3, Karaağaç Zafer Tangör stadında 1 ve Keşan sentetik çim sahasında da 1 olmak üzere toplam 5 maç oynanacak.
U-17 A grubunda Saraçhane 1 Numaralı Sentetik Çim sahasında saat 13.00’da Saraçhanespor ile Uzunköprüspor karşılaşacak.  Karaağaç Zafer Tangör stadında ise saat 14.00’da Karaağaç Ardaspor ile Keşan İdman Yurdu karşı karşıya gelecek. U-17 A grubunda Aileden Sorumlu Politikalar Spor Kulübü (Eski SHÇEK) haftayı bay geçecek.
U-17 B grubunda 3 maç oynanacak. Saraçhane 1 Numaralı Sentetik Çim Sahasında saat 11.00’da Edirnespor ile Köprücespor karşı karşıya gelecek. Aynı sahada saat 15.00’da ilimizin gençlere en çok şans tanıyan ve A takım kadrolarını bile gençlerden oluşturan iki kulübü DSİ Spor ile Yeni İmaret Spor karşı karşıya gelecek. Grubun diğer maçı Keşan Sentetik Çim Sahası’nda Edirne’nin BAL temsilcilerinin genç takımları karşılaşacak. Keşan Anafartalar Spor ile Edirnespor GK arasındaki maç saat 14.00’da başlayacak.
Edirnespor-Köprücespor:
Saraçhanespor-Uzunköprüspor:
DSİ Spor-Yeniimaretspor
Karaağaçardaspor- Keşan İdmanyurdu
Anafartalarspor-Edirne Gençlik Kulübü

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder