20 Ekim 2014 Pazartesi

Kapkaççılara Tokat Gibi Pankart-Teşekkürler Eskişehir


19 Ekim 2014
Levent Takan
Eskişehir’de ilk maçına çıkan Eskişehir Basket adını taşıyan ama basketbol severler arasında “gaspçılar”, “kapkaççılar” olarak bilinen takım Pınar Karşıyaka’ya 29 farkla yenilerek rezil olmuştu.
Eskişehir ile sadece ismini taşımaktan başka hiç bir alakası olmayan devşirme kulüp, Eskişehir halkından yoğun bir destek ve ilgi beklerken, namı bilinen Eskişehirspor taraftarlarından adeta tokat yedi.
Anadolu Üniversitesi Spor Salonu’nda oynanan Eskişehir Basket-Pınar Karşıyaka maçında taraftarlar “Eskişehirci OLİN olmaz, Eskişehirli doğulur”, Dün Edirne, Bugün Eskişehir. Yarın ?” ve “Hayat Basket İse AH ALMAK Steps” pankartları açtılar.
Bütün bu olup biten karşısında yaptığı doğru olmayan açıklamalarla Edirneli basketbol severler le adeta alay eden Derya Yannier ve kulübün Edirne’den gitmesine ön ayak olduğu rivayet edilen, Edirneli basketbol severlerle Eskişehir’den attığı twittlerle adeta dalga geçen Serdar Yiğitsoy’un nasıl bir tutum aldığı, yüzlerinin hangi renge girdiği Edirneli basketbol severlere merak konusu oldu.
Edirneli basketbol severler gerçek Eskişehirlilerin, Eskişehirspor sevdalılarının bu muhteşem pankart eylemine büyük değer verirlerken Eskişehir’e teşekkür ve dayanışma mesajlarını ilettiler.
http://www.edirnebasket.com/

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder