28 Ekim 2014 Salı

Edirne Futbol U-17 Müsabakaları Bol Gollü Geçiyor

26 Ekim 2014
Mert Soylu
Futbolda Bol Gol Seyretmek İstiyorsanız U-17 Ligi Maçlarına Gidin
Edirne U-17 Futbol Ligi biri Karaağaç Zafer Tangör, diğeri Keşan’da, Üçü de Saraçhane sentetik futbol sahalarında 25 Ekim Cumartesi günü oynanan 5 karşılaşmayla yeni sezona merhaba dedi.
Edirne U-17 Futbol Liginde oynanan beş karşılaşmanın toplu sonuçları şöyle:
Karaağaç Ardaspor 10-2 Keşan İdman Yurdu
Saraçhanespor 2-4 Uzunköprüspor
Yeniimaretspor 0-8 DSİ
Köprücespor 0-1 Edirnespor
Anafartalar – Edirnespor GK (Anafartalar Sporun yöneticileri olmadığından maç oynanmadı)
Aileden Sorumlu Politikalar Spor Kulübü (Eski SHÇEK) haftayı maç yapmadan bay geçti.

DSİ 8 - Yeniimaret 0
Edirne U-17 Futbol Liginin ilk haftasında DSİ Spor Yeniimaret Sporu 8 – 0 yendi.
U-17 Futbol Ligi ilk hafta müsabakasında Saraçhane sentetik saha da Yeniimaretspor’a konuk olan DSİ U-17 futbol takımı ilk yarısını 2-0 önde tamamladığı karşılaşma sonunda 8-0 galip gelerek sezonun ilk haftasına 3 puan ile başladı.
DSİ rakibine oranla daha etkili bir futbol sergileyerek başladığı maçın 20.dakikasında Görkem ve 37’de Atacan ile bulduğu gollerle ilk yarıyı 2-0 önde tamamlayan taraf oldu. İkinci yarıyı da hızlı başlayan DSİ 43’te Fatih ile 3-0, hemen ardından 45’te de Ekincan’ın golüyle 4-0 öne geçti. Dakikalar 60’ı gösterdiğinde Okan skoru 5-0’a taşıdı. 69’da Ekincan, 72’de Mustafa ve 77’de tekrar Ekincan ile bulduğu 3 gol ile DSİ skoru 8-0’a getirdi ve maçtan da sekiz farklı skorla galibiyetle ayrıldı. Yeniimaretspor rakibi karşısında maç boyunca etkisiz kaldı.
Yeniimaretspor: Gökhan, Talha, Yetkin, Taygun, Mustafa, Furkan, Sait, Hüseyin, Enes, Batuhan, Alper.
DSİ: Arda, Togay, Mustafa, Barış, Fatih, Ömür, Mehmet, Berkay, Ekincan, Atacan, Görkem

Uzunköprüspor4 – Saraçhane 2
Edirne U-17 Futbol Liginin ilk haftasında Uzunköprü Spor Saraçhane Spor’u deplasmanda 4 – 2 yendi.
U-17 Futbol Ligi ilk hafta müsabakasında Saraçhane sentetik saha da Uzunköprüspor U-17 futbol takımı, Saraçhanespor U-17 futbol takımını 4-2 sonuçla mağlup ederek ilk haftaya deplasmandan kazandığı 3 puanla başladı.
Maça etkili başlayan taraf Uzunköprüspor oldu ve bu etkili futbolu sonunda 20.dakikada ilk golüne kavuştu.  Kerim ceza sahası dışından vurdu ve meşin yuvarlığı kalecinin sağından ağlarla buluşturdu ve takımını 1-0 öne geçirdi. Golün ardından Uzunköprüspor’un baskılı oyunu devam etti fakat Uzunköprüspor bu bölümde kaçırdığı 3 net gol pozisyonunu değerlendiremeyerek adeta saç baş yoldurttu. Uzunköprüspor’da orta saha ile forvetin koordineli oyunu dikkat çekti. Kaçırılan gollerin ardından 35.dakikada Mustafa Saraçhanespor defansının kademe hatasını affetmeyerek topu bir kez daha ağlarla buluşturdu ve farkı ikiye çıkardı. 2-0. Uzunköprüspor 39’da Kerim ile farkı üçe çıkardı. 3-0. Ve maçın ilk yarısı bu skorla sona erdi.
İkinci yarıda golü ilk bulan taraf Saraçhanespor oldu. Dakika 44’de (Maçlar 40 dakikalık 2 devre halinde oynanıyor) Saraçhanespor’dan Ataberk serbest vuruştan bulduğu çok şık bir gol ile skoru 3-1’e getirdi. 54.dakikada Uzunköprüspor farkın azalmasına izin vermeyerek Erkan ile dördüncü golünü buldu 4-1. 61’de topu önünde bulan Emre Saraçhanespor’un ikinci golüne imza attı. Kalan bölümde her iki takım da gol arayışlarına girseler de bunlardan netice alamadılar ve maç 4-2 konuk ekip Uzunköprüspor’un üstünlüğünde sona erdi.
Saraçhanespor:  Uğur, Umut, Ataberk, Metehan, Can, Barış, Mert, Emre, Umut Yavaş, Tunahan, Kaan
Uzunköprüspor: Ertan, Enes, Onur, Furkan, Enis, Halil, Ahmet, Emre, Erkan, Kerim, Mustafa

Edirne Spor 1 – Köprüce Spor 0
Edirne U-17 Futbol Liginin ilk haftasında Edirne Spor Köprüce Sporu 1 – 0 yendi.
U-17 Futbol Ligi ilk hafta müsabakasında Saraçhane sentetik saha da Köprücespor konuk olan Edirnespor U-17 futbol takımı ilk yarısı 0-0 golsüz berabere biten karşılaşmanın sonunda 1-0 galip gelerek sezona 3 puanla başladı.
Maçın ilk yarısı daha çok orta alan mücadelesi şeklinde geçerken takımlar ikinci yarıda daha atak bir futbol sergilediler. İlk yarıda gol çıkmazken ikinci yarını hemen başında 46’da Köprüce defansının hatasını affetmeyen Yasin kaleci Gökay’ın solundan topu ağlarla buluşturdu ve takımını 1-0 öne geçiren golü attı. 58’de Köprücespor gole çok yaklaştı.  Yunus’un sert şutu kalecide kaldı. Maçın kalan bölümlerinde her iki takım da başka boller bulamayınca maç 1-0 Edirnespor’un üstünlüğünde sona erdi.
Köprücespor: Gökay, Kaan, Olcay, Metehan, Berkay, Yunus, Birkan, Yiğit, Emin, Deniz.
Edirnespor: Batuhan, Atakan, Orhan, Görkem, Utku, Cem, Anıl, Emre, Doğukan, Muhammet, Yasin
Karaağaçarda Spor 10 – Keşan İdman Yurdu 2
Edirne U-17 Futbol Liginin ilk haftasında Karaağaçarda Spor Zafer Tangör sahasında Keşan İdman Yurdunu 10 – 2 yendi
25 Ekim Cumartesi günü oynanan 5 karşılaşmayla yeni sezona merhaba diye Edirne U-17 Futbol Ligi –A-Grubunda yer alan Karaağaç Ardaspor, Keşan İdman Yurdu ile Karaağaç Zafer Tangör sahasında karşılaştı ve maçtan 10-2 gibi çok farklı bir skorla galip ayrılarak yeni sezona bol gollü bir başlangıç yaptı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder