9 Aralık 2014 Salı

Edirne Spor 2 - Uzunköprü Spor 0

8 Aralık 2014

Edirnespor 2 - Uzunköprü Spor 0
Edirne Spor Emin Adımlarla Hedefe Gidiyor
Uzunköprü sahasında oldukça ağır bir zeminde oynanan karşılaşmayı lider Edirnespor 2-0 kazanarak şampiyonluk hedefindeki yoluna kayıpsız devam etti.
Maça ev sahibi Uzunköprüspor’un başlama vuruşuyla başlandı.
1.dakikada Konuk Edirnespor Emre ile bulduğu pozisyonu cömertçe harcadı.
İlerleyen dakikalarda saha iyice ağırlaşınca takımlar top yapmak yerine uzun atılanlar toplar ile pozisyon bulmaya çalıştılar.
Konuk Edirnespor, sağ kanattan Emre’nin ceza sahasına yaptığı ortaya müsait posizyonda kafa vuruşu ile tamamlayan Melih takımını 1-0 öne geçirdi.
45. dakikada Melih karşı karşıya kaldığı pozisyonda topu kaleciye nişanladı ve ilk 45 dakika Edirnespor üstünlüğünde 1-0 geçildi.
55. ve 62 dakikada Edirnespor’lu Savaş bulduğu iki pozisyonu da gole çeviremedi
70.dakikada ev sahibi Uzunköprüspor yakaladığı mutlak gollük pozisyonu kaleci Kutay zor da olsa kurtardı.
90+2 Edirnespor’lu Emre sağ kanattan çalımlara ceza sahasına girdi, net ve düzgün bir vuruşla takımının ikinci golünü atarak maçın skorunu tayin etti. 2-0
Karşılaşma sonrası görüşlerini aldığımız Edirnespor Teknik Direktörü Ahmet Erginler “Bizim adımıza zor bir karşılaşma oldu Uzunköprüspor genç bir takımdan kurulu, kendi sahalarında iyi oynuyorlar ama zeminin kötü olması onları da etkiledi, sahanın kötü olması bizi de çok etkiledi ve top yapmak ta zorlandık. Takımımın kondisyonu çok iyiydi ve oyuncularım maçtan hiç kopmadılar. Hedefimiz şampiyonluk ve deplasmanda kazandığımız için mutluyum. Önümüzdeki hafta Subaşı ile kendi sahamızda oynuyoruz ve taraftarlarımızı bizi desteklemeleri için 25 Kasım stadyumuna bekliyorum” dedi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder