23 Aralık 2014 Salı

Erteleme Maçının Galibi Kirişhane Spor Oldu

22 Aralık 2014
Kırcasalih Spor 1 – Kirişhane Spor 5
Haber-Foto: Mert Soylu
1.Amatör Küme B-Grubu erteleme maçında,  puan cetvelinin altından kurtulamayan Kırcasalih ve Kirişhanespor arasındaki mücadeleden mutlu ayrılan taraf Kirişhanespor oldu. Kirişhanespor grupta henüz galibiyeti bulunmayan Kırcasalihspor karşında 5-1 galip gelerek ilk yarıyı galibiyetle kapadı.
Kırcasalih’te oynanması gereken ama zeminin bozuk olması nedeniyle ertelenen maç bu kez Havsa’da oynandı. Kirişhanespor maça hızlı başladı ve ilk golü henüz 2.dakikada Adem ile buldu ve 1-0 öne geçti. Ataklarını geliştiren Kirişhanespor 13.dakikada Feyzullah ile önemli bir pozisyonu değerlendirmedi ama 16.dakikada Feyzullah bu kez affetmedi ve takımını 2-0 öne geçirdi. 2 farkla geriye düşmesine rağmen Kırcasalih oyundan düşmedi ve 23.dakikada Umut’un golüyle umutlandı 1-2. 43.dakikada Kirişhane’nin kazandığı penaltı atışını Emre Düdük gole çevirince Kırcasalih’in umutlarını da söndürdü ve ilk yarı bu skorla bitecek denirken kaptan Feyzullah topu Kırcasalih ağlarıyla buluşturdu ve ilk 45 dakika Kirişhane’nin 3-1’lik üstünlüğü ile sona erdi. Fakat Kirişhane’nin bu golüne itiraz eden Kırcasalih kaptanı Soner kırmızı kart görerek oyun dışı kaldı ve takımını 10 kişi bıraktı.
İkinci yarıda da etkili olan taraf Kirişhane oldu. Kırcasalih 10 kişi oynamanın verdiği dezavantajla fazla etkili olmadı fakat Kirişhane bu rağmen uzun bir süre, maçın son birkaç dakikasına kadar aradığı golü bulamadı. 85.dakikada Kirişhane lehine verilen serbest vuruş kararına itiraz eden Kırcasalih kalecisi Samet ikinci sarıdan kırmızı kartı görünce takımını 9 kişi bıraktı ve bunun ardından Kirişhane Mehmet Kuru ile bir gol daha buldu ve sahadan 5-1 galip ayrılarak hanesine 3 puanı yazdırdı.
Hakemler: İlhan Karakaya, Süleyman Paçaman,  Anıl Küçükkaraca.
Kırcasalih: Samet, Semih, Hamit, Turgay, Soner, Emrah, Ercan, Mehmet, Ümit, Umut,  Uğurcan
Kirişhane: Murat, Cüneyt, Adem, Gökhan, Emre Düdük, Emre Ay, Feyzullah, Mehmet Kuru, Berk, Rıza, Mehmet Düğerci.
Alıntı: http://www.sporextra.net/

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder