17 Aralık 2014 Çarşamba

Edirne Futbol Mçları Sis Yüzünden Bazıları Oynanamadı

14 Aralık 2014
Yoğun Sis Maçı Tatil Ettirdi
Levent Takan
Süper Amatör Lig’in son sırasında bulunan Yıldırım GB ile orta sıra mücadelesi veren Uzunköprü 18 Kasım Kurtuluş karşılaşması 0-0 devam ederken sisin yoğunlaşması ve görüş mesafesinin kalmaması nedeniyle maçın hakemleri tarafından tatil edildi.
Orta alan mücadelesi şeklinde geçen maçta her iki taraf ta buldukları fırsatları değerlendiremedikleri maçın 68.dakikasında var olan sisin daha da artması neticesinde maçın hakemi İlhan Karakaya karşılaşmayı durdurdu ve maçı tatil ettiğini açıkladı.
Tatil kararı sonrası her iki takım yöneticileri arasında maçın ne zaman oynanması üzerine yapılan görüşmelerde görüş ayrılığı ortaya çıktı. 18 Kasım hafta arasında 4 futbolcusunun çalıştığı gerekçesiyle oynayamayacaklarını belirtirken Yıldırım GB tarafı da maçın çok ileri bir tarihe alınmamasını istedi. Orada bulunan futbol il temsilcisi Yavuz Çiroz tarafların görüşlerini dikkate alacaklarını, ama maçın bu hafta içinde oynanma olasılığının yüksek olduğunu fakat buna rağmen geç bir saate alınabileceğini belirterek tartışmaları nihayetlendirdi. Bugün yapılan açıklamaya göre maç 18 Aralık Perşembe günü takımların aynı kadrolarıyla ve 68.dakikadan itibaren Saraçhane 1.nolu sahada saat 20.30’da oynanacak.
Maçta Yıldırım GB taraftarlarının oldukça fazla ve organize bir şekilde maça gelerek takımlarını destekledikleri de dikkat çeken bir diğer noktaydı.
Hakemler: İlhan Karakaya, Günay karagül, Özgür Ergeç.
Yıldırım GB: Recep, Hasan, Mahmut, Fahri, İbrahim, Serdar, Serhan, Yavuz, Furkan, Osman, Yusuf.
18 Kasım Kurtuluş: Emre, Ceyhun, Bülent, Murat, Murat Şimşek, Süleyman, Orçun, Hüseyin, Devran, Şefik, Sadık.
Alıntı: http://www.sporextra.net/

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder