9 Aralık 2014 Salı

Keşan Spor 2 - Osmanlı Spor 1

8 Aralık 2014
Keşanspor Son Dakika Golüyle Galip
Edirne Süper Amatör Ligi’nde mücadele eden Keşanspor, Pazar günü evinde oynadığı Osmanlıspor karşılaşmasını, oyuna sonradan dahil olan Salim’in attığı 2 golle kazandı.
Saat 14.00’de, Keşan Belediyesi Atatürk Stadı’nda başlayan karşılaşmayı, iki takımın yöneticileri ve çok sayıda taraftarlar izledi. Zafer Çimen, Ramazan Ellibir ve Berkay Erdin hakem triosunun yönettiği karşılaşmanın ilk yarısında Keşanspor daha baskılı gözükse de istediği pozisyonu üretemeyince, ilk yarı 0-0 beraberlikle sonuçlandı.
Karşılaşmanın 47. Dakikasında yakaladığı pozisyonu Caner ile gole çeviren Osmanlıspor, 1-0 öne geçti. Ama Osmanlıspor bu avantajı ancak 4 dakika koruyabildi. Bu golden sonra baskısını arttıran Keşanspor, oyuna sonradan dâhil olan Salim’in 51. Dakikada attığı gol ile durumu 1-1 yaptı. Bu dakikadan sonra rakip kaleye yüklenmeye başlayan Keşanspor, aradığı golü bir türlü bulamadı. “Maç böyle bitecek” derken, Keşanspor 90. dakikada kaleyi çapraz gören bir yerden serbest vuruş kazandı. Topun başına geçen Salim, direk kaleye gönderdiği topu ağlarla buluşturdu. Karşılaşmada başka gol olmayınca, Keşanspor, Osmanlıspor’u evine puansız gönderdi.
  • Keşanspor: Selim, Burak, Erkan, Mesut, Selahattin, Güven, Mehmet, Muhammet, Kemal, Mehmet, Alper.
  • Osmanlıspor: Murat, Ahmet, Onur, İsmail, Gani, Ali, Olcan, Mert, Caner, Hüseyin, Serdar.
(Kaynak.www.gundemsaros.com.tr)
http://www.sporextra.net/

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder