19 Aralık 2014 Cuma

Süper Amatör küme Maçı Oynanamadı. Hafta Sonu Müsabakaların Oynanması da Şüpheli

18 Aralık 2014
Yıldırım GB-18 Kasım Kurtuluş Maçı Yine Oynanamadı
Levent Takan
Pazar günü yoğun sis nedeniyle 68.dakikada tatil edilen ve bugün Saraçhane 1 nolu sahada saat 20.30′da oynanacağı açıklanan Yıldırım GB-18 Kasım Kurtuluş maçı yine oynanamadı. Saat 20.30′da Saraçhane sahasına vardığımızda sahada Karaağaç Ardaspor’un antrenman yapmakta olduğunu gördük. Saha görevlisine sorduğumuzda maçın iptal edildiğini öğrendik. Bizim gibi durumdan haberi olmayan, yani maçın iptal edildiğini bilmeyen maçın gözlemcisi de sahaya gelmiş o da takımları göremeyince yetkili yerleri aramış ve durumu öğrenmiş.
Hâlbuki maçın öğlen saatlerinde oynanmayacağı sahada yapılan incele sonunda belli olmuş ve ilgili kulüplere bildirilmiş. Şayet bu durum yetkili kurumların sosyal medya hesaplarından duyurulsaydı biz de boşu boşuna sahaya gidip zamanımızı harcamamış olurduk.
Maçın iptal edilmesinin nedeni, Saraçhane’de bulunan her iki sentetik çim sahanın kısmen sular altında olması. Ayrıca bu akşam gittiğimizde gördük ki; su engeli olmasaydı da bu maç yoğun sis nedeniyle yine oynanamayacaktı.
Saraçhane Sahaları Su Altında
Saraçhane Sentetik Çim Sahalar sular içinde. Yoğun yağmur ve nehirlerin taşması Sarayiçi’nin hemen yanı başındaki Saraçhane sahalarını da etkiledi. Kırkpınar’a giden yolun sağ tarafındaki boş alanın tamamen sular altında olması, 2 nolu sahanın arada sedde olmasına rağmen taşan Tunca nehrine çok yakın olması nedeniyle bu sular kendine zeminden bir yol bularak sahaların kısmen sular altında kalmasına neden olmuş.
1.Nolu sahanın 2 nolu sahaya bitişik olan ceza alanı bölgesi ve kale en az 10 cm sular altında. 2 nolu sahanın her iki kale önü ve yedek kulübelerinin önü 15 cm dolayında sular altında kalmış.
Bu hafta bu sahalarda oynanması gereken (Cumartesi günü U-15 ve 17 Liglerinde 5 ve Pazar günü Süper Amatör Lig’de 1) maçların oynanmasının mümkün olmayacağı, U-15 ve 17 ligleri maçlarının tehir edileceği, Tuncaspor-Yıldırım GB arasındaki Süper Amatör Lig maçının takımların kabul etmesi halinde Havsa’ya alınacağı bize ulaşan bilgiler arasında.
Alıntı: http://www.sporextra.net/?p=6445

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder