17 Aralık 2014 Çarşamba

Tunca Spor Galip Gelmesini Bildi

14 Aralık 2014
Tunca’da Spor 2 – Kazanova 1
Levent Takan
Alt sıraları ilgilendiren Süper Amatör Lig karşılaşmasında Tuncaspor rakibi Kazanovaspor’u 2-1 mağlup ederek ihtiyacı olduğu 3 puana ulaştı.
Haftaya 7 puanla giren Tuncaspor ile 10 puanı bulunan Kazanovaspor arasındaki karşılaşmada gülen taraf Tuncaspor oldu.
Her iki takımın da birbirlerini tartarak başladıkları ve orta saha mücadelesi şeklinde geçen maçın 8.dakikasında ilk pozisyonu bulan taraf Tuncaspor oldu.  Tuncasporlu oyuncunun çektiği şut kaleciyi de geçti ama Metin topu kafayla çizgiden çıkararak mutlak golü önledi. Kazanova ani ataklarla pozisyon ararken 23.dakikada Hüseyin Yetimoğullar’nın golü geldi ve Kazanova maçta 1-0 üstünlüğü sağladı. Her iki takımın da pozisyonlara girdikleri gözlenirken bunlardan goller çıkaramadılar. 44.dakikada Tuncasporlu Burak’ın şutu üstten dışarı çıktı ve ilk yarı Kazanova’nın 1-0 üstünlüğünde sona erdi.
İkinci yarının başlamasıyla birlikte daha atak olan ve beraberliği arayan tarafın Tuncaspor olduğu görüldü. Sık sık pozisyon yaratmaya çalışan Tuncaspor aradığı gole 65.dakikada Metin’in kendi kalesine attığı gol ile kavuştu ve skora denge geldi 1-1.  Her iki takım için de kıran kırana giden mücadele de rakibine oranla daha fazla pozisyon bulan taraf Tuncaspor’du. Maçın giderek sertleştiği görülürken 79’da her iki takım oyuncuları bir anda birbirlerine girdiler ve oyun durmak zorunda kaldı. Olayın akabinde Tuncaspor’dan Umut ve Kazanovaspor’dan Samet kırmızı kart görerek takımlarını 10’ar kişi bıraktılar. 85’te Samet kafa şutunu iyi vurmasına rağmen Kazanovaspor’u öne geçirecek golü bulamadı. Maçın böyle bitmesi beklenirken 87’de Emre Tuncaspor’a galibiyeti getiren golü buldu ve Tuncaspor maçtan 2-1 galip gelerek ayrılan taraf oldu.
  • Hakemler: Harun Katı, Ramazan Ellibir, Anıl Küçükkaraca.
  • Tuncaspor: Sedat, Umut, Ünal, Gökalp, Mert, Erdi, Sergen, Burak, Sercan, Emre, Cengiz.
  • Kazanovaspor: Mustafa, Barkın, Metin, Taha, Enis, Hüseyin Yetimoğulları, Hüseyin Yıldırım, Deniz, Samet, İlker, Semih
Alıntı: http://www.sporextra.net/

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder