3 Aralık 2014 Çarşamba

Türkiye Bayanlar Güreş Milli Takımı Sporcusu Elif Jale Yeşilırmak Trakya Birlik Sporcusu Oldu.

3 Aralık 2014
Trakya Birlik Spor Kulübü Son Şampiyonu Transfer Etti.
Levent Takan
Trakya Birlik Spor Kulübü Başkanı Önder Yücel’in yaptığı yazılı açıklamada; Trakya Birlik Spor Kulübü Kurulduğu 1987 yılından bu yana Ata Sporumuz olan Güreş’e bir çok başarılı sporcular kazandırmış olup halen kadrosunda 21 Milli sporcu bulanan, en son Eylül ayında Özbekistan’da yapılan Dünya Büyük Bayanlar Serbest Güreş Şampiyonasın da Ülkemize 58.Kiloda Türk Bayan Güreş Tarihinde ilk Bronz Madalya’yı Kazandıran Elif Jale Yeşilırmak’ı kadrosuna katarak Bayan Güreşinde ne kadar iddialı olduğunu kanıtlamıştır.
Bunda Trakya Birlik Yönetim Kurulu Başkanımız Sayın Rafet Sezen ve Genel Müdürümüz Sayın Adnan Tekçe’nin katkıları sayesinde gerçekleşmiş olup kendilerine Trakya Birlik Spor Kulübü olarak teşekkürü borç biliriz. Elif Jale Yeşilırmak daha önce Büyükler Avrupa Şampiyonasında Avrupa 3.lüğü, Akdeniz Oyunlarında Akdeniz Şampiyonluğu ve Olimpiyatlara katılan ilk Bayan Güreşçisi unvanını elinde bulundurmaktadır.
“Trakya Birlik Spor Kulübü Güreşçisi Elif Jale Yeşilırmak 2016 yılında Rio’da yapılacak olan Olimpiyat Oyunlarına katılmak ve Ülkemize ve Kulübümüzü başarı ile temsil etmek istediğini belirtti.”

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder