17 Aralık 2014 Çarşamba

Saraçhane Galibiyet Serisine Devam Ediyor

14 Aralık 2014
Saraçhane 1 – İpsala 0
Levent Takan
Edirne Süper Amatör Lig’de alt sıraları paylaşan Saraçhanespor ve İpsalaspor mücadelesinden mutlu ayrılan taraf ev sahibi Saraçhane oldu. Maçın henüz başında bulduğu golle öne geçen ev sahibi ekip bu üstünlüğünü maç boyu devam ettirdi ve 3 puana ulaşarak toplam puanını 10’a çıkardı. İpsalaspor ise bu mağlubiyetle 9 puanda kaldı ve 9.sıradan 11.sıraya geriledi.
Maça hızlı ve istekli başlayan taraf Saraçhanespor oldu. Saraçhanespor İpsalaspor defansının yaptığı hatalardan da yararlanarak pozisyon üretmeye başladı ve 8.dakikada Volkan düzgün bir vuruşla Saraçhane’yi 1-0 öne geçiren golü buldu. Golün ardından zorlanmaya başlayan İpsalaspor toparlanmakta zorlanınca Saraçhanespor atak futbolu ile İpsalaspor kalesinde tehlikeler yaratmaya devam etti. Ama İpsalaspor kalecisi Erhan’ın başarılı kurtarışları farkın artmasını önledi. Hücumda zorlanan İpsalaspor ender ataklarından birini 41’de yaptı ama Özge’nin aşırtma şutu etkisiz kaldı ve ilk yarı Saraçhane’nin 1-0 üstünlüğünde sona erdi.
Maçın ikinci yarısı da ilk yarıda ki gibi Saraçhane’nin daha istekli futbolu ile başladı. İpsalaspor’lu oyuncunun 57.dakikada çektiği şut kaleci Hüseyin’de kaldı. 64’de Can’ın çektiği sert şutu kaleci Erhan kornere çeldi.
Saraçhane’nin etkili futbolu karşısında İpsalaspor’un sahada fazla bir varlık gösteremediği dikkat çekerken maçın 88.dakikasında ev sahibi ekip penaltı vuruşu kazandı.  Ama Ali Berk penaltı vuruşunu Erhan başarılı bir kurtarışla gole izin vermedi. 90+’da İpsalaspor’un kazandığı serbest vuruşu kaleci Erhan kullansa da başarılı olamadı ve maç Saraçhane’nin 1-0 üstünlüğünde sona erdi.
Saraçhanespor’un 4.hafta sonunda yaptığı antrenör değişikliğinden sonra oynadığı 6 karşılaşmanın 2sinden galibiyet 4’ünde de beraberlik çıkarması ve her geçen gün daha iyi futbol oynaması futbol çevrelerinin dikkatini çekmeye devam ediyor.
  • Hakemler: Murat Dinler, Barış Cebeci, Buğra Kaan Göksoy.
  • Saraçhanespor: Hüseyin, Can, Nihat, Mesut, Kadri, Murat, Murathan, Fercan, Ali Berk, Volkan, Berk.
  • İpsalaspor: Erhan, Devran, Günay, Mesut, Yasin, Ersel, Özgan, Volkan, Serkay, Emin, Yusuf.
Alıntı: http://www.sporextra.net/

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder