3 Aralık 2014 Çarşamba

Edirne Spor 1 - Keşan Spor 1

1 Aralık 2014
Liderlik Mücadelesinde Kazanan Çıkmadı
Levent Takan
Süper Amatör Lig’de lider Edirnespor ve takipçisi Keşanspor arasında Edirne 25 Kasım Stadından oynanan müsabaka sonunda kazanan taraf olmadı ve takımlar karşılıklı attıkları birer golle sahadan beraberlikle ayrılarak birer puana razı oldular.
Soğuk ve hafif yağmurlu bir hava oynanan karşılaşmanın bütünün de rakibine oranla daha organize ve etkili olan taraf Edirnespor’du. Gözünü bu yıl Bölgesel Amatör Lige çeviren Edirnespor özellikle ilk yarıda girdiği 4-5 net gol pozisyonunda yararlanamadı.  Maçın ilk 20 dakikasında etkili gözüken taraf Keşanspor olsa da bu dakikadan sonra Edirnespor kendi oyununu sahaya yansıtarak bir çok pozisyona girdi ama bunlardan yararlanamadı. İlk yarı golsüz eşitlikle 0-0 sonuçlandı.
Edirnespor ikinci yarıya hızlı başladı ve ilk gol şansını 46.da yakaladı. Emre sağ kanattan etkili çalımlarla ceza sahasına doğru girdi yaptığı güzel ortayı değerlendirebilecek bir arkadaşı çıkmayınca mutlak bir golden oldu. Edirnespor aradığı golü nihayet 52.dakikada buldu. Sağ kanattan Eray’ın ortasına müsait porsiyonda olan Yüce kafayla vurdu ve takımını 1-0 öne geçirdi. 54. Dakikada Emre ceza sahası dışından sert vurdu ama top üst direğin hemen üstünden dışarı gitti. 58’de bu kez Keşanspor’un serbest atıştan kullandığı topu kaleci Kutay bertaraf etti. 63’te Edirnesporlu Umut’un ceza sahası dışından çektiği şutu kaleci Selim iki hamlede önledi.
Daha çok kontra ataklarla ve orta sahada kaptığı toplarla gol arayışlarını sürdüren Keşanspor 66.dakikada ceza sahası sağ çaprazının biraz önünde serbest vuruş kazandı. Serbest vuruştan kullanılan top Edirnespor barajına çarptı ve Kutay’ı kontrpiye de bırakarak ağlarla buluştu ve oyuna tekrar denge geldi 1-1. Kalan bölümde Edirnespor gol arayışlarını sürdürse de maçtan başka gol sesi çıkmadı ve her iki takımda haftayı 1-1’lik eşitlikle birer puana razı kapadılar.
Maçı soğuk havaya rağmen çok sayıda Edirnespor taraftarı, 40 dolayında Keşanspor taraftarı ve Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan’da izledi.
Hakemler: Murat Dinler, Fırat Ölmez, Furkan Işıldak. Gözlemci: İbrahim Aşa
Edirnespor: Kutay, Eray, Umut, Emrah, Bekir, Hüseyin, Emre, Melih, Yücel, Onur, Savaş.
Alıntı: http://www.sporextra.net/

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder