23 Temmuz 2012 Pazartesi

Bulgaristan Kırcaali'de En çok Tekstil İşçisi Aranıyor

Bulgaristan Kırcaali’de
En Çok Tekstil İşçisi Aranıyor
İstihdam Ajansına bağlı Kırcaali İş Bürosu Müdürlüğü tarafından verilen bilgiye göre bölgede en çok tekstil firması sahipleri işçi aramakta. Şu anda çoğunun ilköğretim (ve lise) eğitimli olarak terzilik, nakış işleme, paketleme, örme, ütü, kalite kontrol işlemi gibi işler yapacak toplam 22 işçi aranmakta. İşverenlerin siparişine göre onlardan 11 kişi özürlülüğü %50’inin üzerinde olan işsizlerden seçilebilir.
İlköğretim ve orta eğitimli işsiz kişiler arasından 4 araç yıkama işçisi, 2 hayvan bakıcısı, 2 temizlikçi, sanayi sektöründe 2 genel hizmet işçisi, orman kesim işçisi, ağaç işleme işçisi, orman işçisi, mobilyacı, metal levha işleme tezgâh operatörü, kaynakçı, öğütme makinesi operatörü, kauçuk ürünleri makine operatörü, çilingir, profesyonel yeterliliğe sahip manikürcü elemanı, garson, danışman satıcı aranmakta.
Ayrıca engelliler arasından bir araba tamircisi ve bir kondüktör işe alınabilir.
İş ilanına göre, yüksek eğitimli bir kalite kontrol uzmanı, elektrik mühendisi, teknik sekreter, yönetici, muhasebe kırtasiye ürünleri distribütörü aranıyor. Ayrıca yüzde 50’den fazla çalışma kabiliyetine sahip engelliler arasından yüksek eğitime sahip tıp komisyonu başkanı görevini alacak bir hekim ve bir bilgisayar sistem uzmanı seçilecektir.
Başka iş bürolarında ise yüksek veya lise eğitimine sahip iyi İngilizce ve Hollandaca bilen bir iş organizatörü, İngilizce ve Fransızca bilen gelir kontrol uzmanı ve 4 askerî müzisyen arandığı açıklandı.
İsrail’e inşaat işçileri aranmaya devam ettiği belirtilmiştir. Bu konuda ayrıntılı bilgi Kırcaali İş Bürosu 22 Nolu odadan veya 0361/66562 telefonundan alınabilir.
İş ilanları hakkında daha geniş bilgi edinmek isteyenlere Kırcaali Belediyesi için 6 53 60; 6 65 75, Momçilgrad /Mestanlı/ Belediyesi için 42 -16, Ardino /Eğridere/ Belediyesi için 27 -75, Krumovgrad /Koşukavak/ Belediyesi için 28 -86 ve Kirkovo /Kızılağaç/ Belediyesi için 21 -27 telefonları verilmiştir.
Kaynak Resmiye Mümün Kırcaali Haber

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder