12 Temmuz 2012 Perşembe

Televizyonda Bulgaristan Ardino Tanıtılıyor.

Yollar köyden de geçer 
“Yollar köyden de geçer” programının nabzı bugün Ardino’da atacak. Canlı yayınımız naklen şehrin belediye salonundan gerçekleşecek. Konuklarımız kenti anlatacak, onların gözünden Ardino’yu tanıyacağız, kültürel faaliyetleri, sosyal yaşamı, insanların hayatı ve merak ettiğimiz herşeyi onlardan öğreneceğiz. Belediye Başkanı Resmi Murat, genç gazeteci Güner Şükrü, lise müdürü Selahattin Karabaşev, öğretmenler sendikası başkanı Aziz Murat naklen yayın stüdyomuzun konukları arasındaydı. Bursa’da yaşayan Ardinoluların başarısının sırrını ise Ahmet Kahraman anlatacak.
Şevkiye Çakır ve Sevda Dükkancı’nın hazırladığı program, teknik yapımda Lıçezar Mihaylov ve Rumen Stamboliyski’nin yardımıyla yine bir ilke imza attı ve bütün programı Ardino’dan yayınladı.
Yerli ses sanatçılardan Yüksel İsmail, Rodop Kıvılcımı okuma evinden orkestrasıyla “Kerimiem” ve “Haticem” türkülerini söyleyecek, Yabılkovets’ten Ali Emin “Bülbül kuşum var benim” türküsüyle ve sazıyla programa renk verecek. Ardino’nun genç DJ’lerinden Ergün Mümünov da pop parçalarla canlı yayına farklı bir müzik nefesi katacak.
Programı hazırlayan ve sunan: Şevkiye Çakır ve Sevda Dükkancı
Kaynak http://bnr.bg/sites/tr/Lifestyle/Life/Pages/11072012_predvane_za_seloto.aspx

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder