11 Mayıs 2012 Cuma

Bulgaristan'ın Kırcaali'de takip ettiği yayın organıs

Kırcaali Haber Gazetesi 6 Yaşında
Değerli okuyucularımız,
1 Mayıs 2006 yılında dijital ortamda yayın hayatına başlayan Kırcaali Haber Gazetesi 6. yaşını dolduruyor. İlk başta amatör yayıncılık olarak başlasak ta kısa bir süre içerisinde yurtiçi ve yurt dışından yüzlerce okuyucularımızla profesyonel bir gazete olmayı başardık.
Bulgaristan Türklerinin gerçek sesi olduk. Doğup büyüdükleri yerleri bırakıp dünyanın dürt bir yanına dağılan soydaşlarımız bölgemiz ile ilgili haberleri sitemizden alıyor, bulundukları yerlerde gerçekleşen önemli olayları da sitemiz aracılıyla buradaki kardeşleriyle paylaşıyorlar. Görüşlerini yorumlarıyla aktarıyorlar, sevinçlerini ve üzüntülerini bizlerle paylaşıyorlar.
Kendisine ve okuyucularına saygısı olan tüm medyalar gibi Kırcaali Haber gazetesi de her zaman doğru haber vermeyi kendisine ilke edindi. Bulgaristan’daki soydaşlarımızın problemlerini gündeme getirip çözüm yolları aradık. Türk dili ve eğitimi, kültürümüz ve dinimiz ile ilgili gelişmeleri sizlere yansıtmaya özen gösterdik.
Sitemize olan ilgi her gün artmaya devam ediyor. Günlük ziyaretler 4 binin üzerine ulaştı. Gazetenin Facebook grubuna 2300 kişi üye olmuştur.
Gazetemizin 6. Kuruluş yılı münasebetiyle ilk başta tüm okuyucularımıza, gazetede çalışanlara, maddi ve manevi destekte bulunanlara cani gönülden teşekkürlerimizi sunuyoruz.
Şu ana kadar olduğu gibi bundan sonra da Bulgaristan Türklerinin sesi olmaya devam edeceğiz.
Kaynak Kırcaali Haber Yayın Ekibi 2012–05–01 http://www.kircaalihaber.com/

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder