11 Mayıs 2012 Cuma

Olin Edirne BEKO Basketbol Liginde Kaldı

“Ligde Kaldık, En Önemlisi O”
 BEKO Basketbol Ligi’nde Pınar Karşıyaka’yı evinde 90–70 yenen Olin Edirne’nin başantrenörü Gökhan Taştimur, “Ligde kaldık, en önemlisi o” dedi.
Taştimur, maç sonrası düzenlenen basın toplantısında, aldıkları sonuçla matematiksel olarak ligde kaldıklarını belirterek, “Maçı değerlendirmek yerine ligi değerlendirmek isterim. Ciddi mücadeleler verdik, savaştık. Haftalardır uzak mesafeli atışlarımız girmiyordu, bugün ise yüksek isabet yüzdesine ulaştık. Ligde kaldık, en önemlisi o” diye konuştu.
Pınar Karşıyaka Başantrenörü Hakan Demir de Olin Edirne’yi tebrik ederek, Olin Edirne’nin ligde kalmaya yetecek bir basketbol oynadığını söyledi. Demir, takımının kötü oynadığını, bugünkü oyunla play-off’ta şanslarının olamayacağını ifade ederek, “Play-off’a kadar bunu düzelteceğiz” dedi.
Şampiyonluk Kutlaması Gibi

Olin Edirne’nin Pınar Karşıyaka’yı 90–70 gibi farklı bir skorla yenip, Trabzon’un da Beşiktaş Milangaz’a 77–81 yenilmesi ile BEKO Basketbol Ligi’nin bitimine bir hafta kala ligde kalmasının kesinleşmesi bir grup Olin Edirne taraftarı tarafından arabalarla şehir turu atılarak kutlandı.
Maçı Sivrikaya Restaurant’ta topluca izleyen 100 dolayında taraftar daha sonra Taraftarlar Derneği önünde toplanarak araba konvoyu yaparak şehir turu attılar.
Klaksonlar ve bayraklarla Edirne’yi dolaşan taraftarlara yoldan geçen yaya ve otomobilli vatandaşlarda yoğun sevgi gösterisinde bulundular.
Taraftarların gece geç saatlerde Edirne’ye varacak olan Olin Edirne Takım kafilesini şehir girişinde karşılayacakları aldığımız haberler arasında.
Kaynak http://www.edirnebasket.com/

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder