14 Ekim 2014 Salı

3.Cumhuriyet Kupası sona erdi

 
Levent Takan
Edirne Belediyesi’nin katkılarıyla ve Edirne Belediyesi Edirnespor, Galatasaray Odeabank, Beşiktaş ve Orduspor kadın basketbol takımlarının katılımıyla 8-10 Ekim tarihleri arasında Edirne’de düzenlenen 3.Cumhuriyet Kupası 10 Ekim Cuma günü oynanan karşılaşmalarla sona erdi.
Turnuva sonunda 3 maçta 3 galibiyete ulaşan son Euroleague ve TKBL şampiyonu Galatasaray Odeabank kadın basketbol takımın namağlup birinci olurken birer galibiyeti bulunan diğer 3 takımdan Edirnespor averaj üstünlüğü ile ikinci, Orduspor üçüncü ve Beşiktaş’ta dördüncü oldular.
Edirne Belediyesi Edirnespor-Beşiktaş karşılaşmasının ardından yapılan kupa töreninde şampiyon Galatasaray Odeabank takımına kupası Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan tarafından verilirken, Edirne Belediyesi Edirnespor’a ikincilik kupası Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Serhat Ocak, üçüncü Orduspor’a kupası T.Ü. BESYO Müdürü İlhan Toksöz, Beşiktaş’a da dördüncülük kupası Edirne Belediyesi Edirnespor Başkanı Murat Boyacıoğlu tarafından takdim edildi.
Kupa töreninin ardından tüm takımların katılımıyla bir hatıra fotoğrafı çektirildi.
3 gün süren turnuvaya Edirneli Basketbol Severlerin yoğun ilgi gösterdiler. 3 gün de 2500 dolayında biletli basketbolsever maçları tribünlerden takip ettiler.
Turnuvada alınan sonuçlar şöyle oldu;
8 Ekim Çarşamba:
  • Beşiktaş 58-73 Orduspor
  • Edirne Belediyesi Edirnespor 57-63 Galatasaray Odeabank
9 Ekim Perşembe
  • Galatasaray Odeabank 71-56 Beşiktaş
  • Edirne Belediyesi Edirnespor 76-65 Orduspor
10 Ekim Cuma
  • Galatasaray 78-49 Orduspor
  • Edirne Belediyesi Edirnespor 73-75 Beşiktaş
http://www.edirnebasket.com/

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder