20 Ekim 2014 Pazartesi

EDOSK Ivaylovgrad Yolunda


15 Ekim 2014
Edirne Doğa Sporları Kulübü  (EDOSK) 2014 yılı Güz dönemi bisiklet faaliyetlerine 18-19 Ekim 2014 tarihlerinde
2 günlük Ivaylovgrad-Svilengrad turu ile devam ediyor.
18 Ekim Cumartesi sabah 09:00′da Mimar Sinan Heykeli‘nde buluşup son hazırlıkları yaptıktan sonra yola çıkacak olan bisikletliler Pazarkule Sınır Kapısı’ndan çıkış yapacaklar.
Yunanistan’ın Kyprinos kentine kadar pedal çevirecek olan bisiklet sevdalıları Ivaylovgrad ile Kyprinos arasındaki sınır kapısından Bulgaristan’a giriş yapacaklar ve Ivaylovgrad kentinde konaklayacaklar.
19 Ekim Pazar günü zorlu rampalara tırmanacak olan EDOSK sevdalıları Arda boylarından, Rodop dağlarından, barajlardan, elma ve ceviz bahçelerinden geçerek bu 2 günlük bisiklet turunda doğal görselliği en güzel şekilde yaşayacaklar.
Devamında Svilengrad’a ulaşacaklar ve Kapıkule Sınır Kapısı’ndan Edirne’ye giriş yapacak olan bisikletliler 2 günün sonunda toplam 150 km. pedal çevirecekler.
EDOSK üyeleri ile birlikte Türkiye’nin çeşitli illerinden de katılımcıların olacağı bu 2 günlük bisiklet turuna toplam 44 bisikletlinin kayıt yaptırdığı gelen bilgiler arasında. Foto muhabiri arkadaşımız Berker Kartel‘in de katıldığı bu bisiklet turundan geniş haberleri size yerinden aktarmaya çalışacağız.
http://www.sporextra.net/

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder