14 Ekim 2014 Salı

Tuncaspor Tek Golle 3 Puanı Kaptı


13 Ekim 2014
 Levent Takan
Süper Amatörün ilk haftasın da ligin yeni takımı Saraçhanespor, Tuncaspor’a konuk oldu. Vasatın üzerine çıkamayan oyun sonunda gülen taraf Tuncaspor olurken takımların henüz lige hazır olmadığı görüldü. Tuncaspor 3 puanı tek golle kazanırken lige de galibiyetle başlayarak moral buldu.
Uzun zamandır amatör futbola hasret kalan futbolseverler de havanın da güzel olmasını değerlendirerek Saraçhane futbol sahasını doldurdular.
Maça her iki takımda temkinli başladı. Takımlar birbirlerine karşı üstünlük kurma arayışlarını sürdürürken Tuncaspor 10.dakikada golü bulan taraf oldu.  Emre düzgün vurdu, Saraçhane kalecisi Hüseyin uzanmasına rağmen gole engel olamadı ve konuk ekip 1-0 geri düştü. İlerleyen dakikalarda Saraçhane etkili bir futbol ortaya koyamayınca aradığı beraberliği bulamadı ve takımlar soyunma odasına Tuncaspor’un 1-0 üstünlüğünde gittiler.
 İkinci yarıda her iki takım da birbirlerine üstünlük sağlayacak bir oyun ortaya koyamadılar. Tuncaspor bir gole razı bir havada,  Saraçhanespor’da daha atak gözükmesine rağmen kendisine beraberliği getirecek bir oyun sergilemekten çok uzaktı ve 90 dakika ilk yarıda atılan tek golle Tuncaspor’un 1-0 üstünlüğünde sona erdi.
Maç sonunda görüşünü aldığımız Saraçhanespor teknik sorumlusu Bekir Gürgen oyun olarak Tuncaspor’dan daha çok öne çıktıklarını belirterek “Bireysel hata sonucu yediğimiz golle 1-0 geri düştük. İlk yarının başlarında Tuncaspor biraz daha üstündü. Üzerimizde büyük baskı kurdu. Batu’nun bireysel hatası sonucu golü yedik.  Daha sonra oyuna ortak olduk ama gol bulamadık.  İkinci yarıda daha da atak oynadık. Tuncaspor’a hiç pozisyon vermedik. Sadece bir pozisyon buldular. Ancak gol atamadık” dedi.
Hakemler: Harun Katı, Furkan Işıldak, Fırat Ölmez. Gözlemci: Kemalettin Bozdağ
Tuncaspor: Sedat, Umut, Mert, Gökalp, Ünal, Burak, Sergen, Erman, Ayberk, Emre, Galip.
Saraçhane Spor: Hüseyin, Hayri, Caner, Batu, Mesutcan, Volkan, Fırat, Kadri, Ali Berk, Fercan, Nihat.
http://www.sporextra.net/

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder