28 Ekim 2014 Salı

Yıldırım GB Kendi Sahasında Uzunköprü Spora 1 - 0 yenildi

27 Ekim 2014
Yıldırım Gençler Birliği 0 – Uzunköprüspor 1
Mert Soylu
Süper Amatör Futbol Ligi’nin 3.haftasında Edirne Saraçhane Sentetik Çim sahada karşılaşan Yıldırım GB – Uzunköprüspor maçından galip ayrılan taraf 1-0’lık skorla konuk ekip Uzunköprüspor oldu. Uzunköprüspor bu sonuçla 3 haftada üçüncü galibiyetini almış oldu.
Maça her iki takım da oldukça sert başladılar ve hakem ilk 20 dakika boyunca bu sertliğe göz yumsa da bu dakikadan sonra ilk sarı kartını göstermek zorunda kaldı.  Maçın tümümde Yıldırım Gençler Birliği daha etkili olan taraftı. Rakibine göre daha atak bir futbol sergileyen Yıldırım GB bir türlü aradığı golü bulamadı. Uzunköprüspor’da zaman zaman pozisyonlara girse de bunlardan sonuç çıkaramadı. İlk iki haftayı galibiyetle kapatan Uzunköprüspor’un gol yollarında etkili olamadığı ve oldukça sıkıntı çektiği görüldü. 88.dakikada Uzunköprüspor’un kazandığı penaltı kararı sahada gerginliğe neden oldu ve Yıldırım GB Antrenörü Ümit Aydın hakem tarafından dışarı çıkartıldı. Maç sonunda da Yıldırım Gençler Birliği cephesinden maçın hakemlerine oldukça sert tepkiler vardı. Güvenlik güçlerinin taşkınlıkları önlemede güçlük çektikleri görülse de olayları yatıştırmak için gösterdikleri hoşgörülü tutumları takdir topladı.
Uzunköprüspor Hasan Hüseyin ile kullandığı penaltı atışını gole çevirdi ve üçüncü haftayı da Yıldırım GB karşısında tek gol 3 puanla kapatarak puanını 9’a çıkardı.
Maç sonunda görüşünü aldığımız Uzunköprüspor hocası Sinan Çetinkaya, çok çalıştıklarını ve bu çalışmalarının karşılığını aldıklarını belirterek “ Uzunköprüspor Süper Amatör’de şampiyonluğun en büyük favorileri arasındadır” dedi.
Hakemler: Barış Düşova, Zafer Çimen, Serdar Döşlü. Gözlemci: Özgür Bayır
Yıldırım Gençler Birliği: Recep, Cihat, Emrah, Serdar, İbrahim, Sinan, Cenk, Serhan, Burak, Yusuf, Gürsel.
Uzunköprüspor: İbrahim, Enes, Mustafa, Egemen, Onur, Can, Gökhan, Hasan, Levent, Kerim, Hasan Hüseyin.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder