14 Ekim 2014 Salı

Keşanspor Kazanova Galibiyetiyle Yeni Sezona Başladı

 



Geçtiğimiz sezon düştüğü BAL ligine tekrar dönme planlarıyla Süper Amatör Lige iddialı giren Keşanspor sezonun ilk maçında Kazanovaspor’a konuk oldu.
Pazar günü Saraçhane sentetik çim sahada oynanan karşılaşmaya favori olarak gelen Keşanspor Özgür Yankaya’nın yönettiği maçta, beklendiği şekilde 3 puanı 3 golle alarak Süper Amatör’de ilk galibiyetine ulaştı.
Takımların karşılıklı ataklarıyla başlayan maçta Kazanovaspor bulduğu pozisyonlarla Keşanspor kalesinde tehlikeler yaratsa da kaleci Selim’i bir türlü geçemedi. Keşanspor aradığı gole 16.dakikada kavuştu. Salim bu dakikada bulduğu golle takımını 1-0 öne geçirdi.  Kazanovaspor beraberlik adına pozisyonlara girmesine rağmen kaleci Selim’i bir türlü alt edemeyince golü bulan taraf yine Keşanspor oldu. 39’da Alper ceza sahasının dışından çektiği sert şutla takımını 2-0 öne geçirdi. Bu dakikalarda Keşanspor forvetleri Kazanova defansına zor anlar yaşattılar. Maçın ilk yarısı 2-0 Keşanspor lehine sonuçlandı.
İkinci yarının mutlak hâkimi Kazanovaspor olmasına rağmen kaleci Selim’in kalesinde adeta bir duvar örmesi sonucu istediği golleri bir türlü bulamadı.
84.dakikada Keşanspor, Muhammet’in ikinci sarıdan kırmız kartla oyun dışı kalmasıyla oyuna 10 kişi devam etmek zorunda kaldı. Kazanovaspor 10 kişi kalan rakibi üzerinde baskıyı artırsa da 89’da Keşanspor’lu Mehmet’in şutu üst direkte patladı. Maçın bu skorla bitmesi beklenirken 90’da kaleci ile karşı karşıya kalan Alper takımın üçüncü golünü Kazanova ağlarına gönderdi ve maç 3-0 Keşanspor’un galibiyetiyle sona erdi.
Maç sonunda görüşlerini aldığımız teknik adamlardan Kazanovaspor antrenörü Serkan Pala iyi oynamalarına rağmen gol bulamadıklarını belirterek “ Genel anlamda maça iyi başladık ve ilk yarıda da iyi idik ancak bireysel hatalar sonucu goller yedik. İkinci yarı ise tek kale oynamamıza rağmen rakibimiz tek atakta bir gol buldu ve maçtan mağlup ayrıldı” dedi.
Keşanspor antrenörü Hasan Hasdal ise zor bir maç olduğunu belirterek “Rakibimizin maça çok iyi hazırlandığını gördük. Rakibimiz fiziksel anlamda iyi bir takım. Bizim de eksiklerimiz var ve bunları gördük. Yavaş yavaş daha iyi olmaya çalışacağız” dedi.
Hakemler: Özgür Yankaya, Berkay Ertin, Aycan Kayan. Gözlemci: Galip Aydın
Kazanovaspor: Mustafa, Nesim, Metin, Hüseyin Deniz, Enis, Hüseyin yetim, Hüseyin Yıldırım, Okan, Semih, Volkan, Samet
Keşanspor: Selim, Burak, Tolunay, Mesut, Selahattin, Erkan, Mehmet, Muhammet, Salim, Güven, Alper.
http://www.sporextra.net

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder