28 Ekim 2014 Salı

Bosna-Hersek Milli takımı Türkiye Ragbi takımını 35-24 yendi.

26 Ekim 2014
Ragbi’de Bosna-Hersek’e 35-24 Mağlup Olduk
Edirne 25 Kasım Stadında oynan milli maçı Edirne Valisi Dursun Ali Şahin, Edirne Emniyet Müdürü Rahmi Baştuğ, Gençlik Spor İl Müdürü Serhat Ocak, Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Özcan, Ragbi Federasyonu Başkanı Şahin Kömürcü, Ragbi Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Hatipler, çok sayıda Edirneli ve maç için İstanbul’dan özel gelen konuklar izledi.
Edirne 25 Kasım Stadı’nda oynanan maça Bosna Hersek milli takımı oldukça etkili başladı ve milli takımımız önünde sergilediği bu oyununu ilk devre boyunca sürdürerek ilk yarıyı 10-16 önde tamamladı. Etkin oyununu ikinci devreye de yansıtan konuk Bosna-Hersek, 14 kişi kalan Türkiye’yi 35-24 mağlup etmeyi başardı. Türkiye, gruptaki ikinci maçını 1 Kasım Cumartesi günü Sofya’da Bulgaristan milli takımıyla yapacak.
Maç sonunda, Türkiye Softbol, Beyzbol, Korumalı Futbol ve Ragbi Federasyonu Başkanı Şahin Kömürcü, bir açıklama yaparak karşılaşmada milli takımımız açısından tecrübe eksikliği görüldüğünü söyledi. Federasyonun bütçe yetersizliğinin de yenilgide dolaylı etkisi olduğunu belirten federasyon başkanı Kömürcü, “İrlandalı hocamızı bütçe yetersizliği nedeniyle gönderdik. Şimdiki hocamız Engin de kendini yetiştiriyor. Eksiklerimiz var, bunları gördük ama yine de grubu lider bitireceğimize inanıyorum” dedi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder