14 Ekim 2014 Salı

Edirne Spor Sezonun ilk Maçında Farklı Galip

13 Ekim 2014

Levent Takan
Edirnespor, Süper Amatör Ligin ilk haftasında evinde konuk ettiği Yıldırım Gençler Birliği’ni gol yağmuruna tuttu. Sarı-kırmızılı ekip 25 Kasım stadında oynanan karşılaşmadan 9-1 gibi farklı bir skorla galip ayrılarak ilk haftayı 3 puanla kapadı.
Sezona iddialı bir kadro kurarak giren Edirnespor bu sezon maçlarını oynamaya karar verdiği 25 Kasım stadında rakibi Yıldırım Gençler Birliği’ni konuk etti.
İlk 10 dakikası karşılıklı ataklar ve her iki takımın dengede mücadelesi şeklinde geçen karşılaşmada Edirnespor bu dakikadan sonra oyuna ağırlığını koymaya başladı ve 13.dakikada Hüseyin ile 1-0 öne geçti. Edirnespor ilk yarının sonuna kadar etkili olsa da pozisyonlardan başka gol çıkaramadı ve ilk yarı ev sahibinin 1-0 üstünlüğünde sona erdi.
İkinci yarıda başlayacak olan gol yağmuru 54’de başladı. Emre skoru 2-0 yaptı. 57’de Onur’un golüyle Edirnespor 3-0 öne geçti. Bir dakika sonra 58’de Emre ile skor 4-0 oldu.  Edirnespor 67, 80, 82 ve 88.dakikalarda bulduğu 4 gol ile 8-0 öne geçti. 89’da Yıldırım Gençler Birliği kazandığı penaltı ile tek golünü buldu 8-1. Maçın bu sonuçla bitmesi beklenirken 90+’da Edirnespor’dan kapanış golü geldi ve maç Sarı-kırmızıların 9-1 galibiyetiyle sona erdi.
Hakemler: Cansu Kanca, Ceyhun Bozdağ, Tuğrul Kani-Gözlemci: Bedrettin Güler
Edirnespor: Harun, Eray, Umut, Emrah, Bekir, Hüseyin, Emre Candemir, Bayram, Emre, Onur, Savaş
Yıldırım Gençler Birliği: Recep, Cihan, Emrah, Serdar, İbrahim, Yavuz, Mustafa, Adnan, Burak, Furkan, Gürsel
http://www.sporextra.net/

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder